2777
2789
عنوان

تعارف اومد نیومد داره ، بیایید بهم دلداری بدید خدا بهم صبر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 88 پست
بچه کوچیکتون،فلکه دومی شهرتون،کاری میکنه ک برگردید خونه،والا خو جاش تنگه😅جا میخواد،راحت باشه

عمرا جرئت کنن اذیت کنن 

از همسرم حساب میبرن بدجور شلوغ نیستن 

مثل مداد میشینن

الحمدلله رب العالمین ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا بچه دارم   ۳ و ۸ و ۱۲ ساله  پدرشوهر و مادرشوهرم و همسرم

عجب ادمایی یعنی درک ندارن که جا نمیشن تو راه اذیت میشین دیگه شوهرت تعارف میکرد بعدش باید میگفت البته فک نکنم جا بشیم همه 😐😐فک کن باشوهرت با بچه هات بایدعقب بشینید به نظرت جا میشین .به شوهرت بگو خودت فک کن ببین اینطوری راحتی اخه

خواننده خاموش همیشگی💔💔
سه تا بچه دارم   ۳ و ۸ و ۱۲ ساله  پدرشوهر و مادرشوهرم و همسرم

پاهات تا شمال قلم میشه 

چون مطمئن باش بچه باید روی پای شما بشینه و مادرشوهرت حتی به تعارف هم نمیزنه بره بغلش🤐🤐

حالا دورید یا نزدیک 

ازکدوم شهر 

امیدوارم مسیر کوتاه باشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
عجب ادمایی یعنی درک ندارن که جا نمیشن تو راه اذیت میشین دیگه شوهرت تعارف میکرد بعدش باید میگفت البته ...

گفتم گفت چیکار کنم تعارف کردم بابام دوست داشت بیاد چند ساله مسافرت نرفته

۶ ماهه از مکه اومده  

الحمدلله رب العالمین ...
از قم تا رشت

خوب بازم خوبه 

فک کنم برید قزوین و رشت ۴ساعته برسید البته اگر بکوب برید 

که اخرش همون پاهات به فنا میره😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من الان همه تون رو تویک ماشین تصور کردم اعصابم داغون شد  تازه اونم با مادرشوهر وای خدا به دادت ...

تازه مادرشوهر چاق و پدرشوهر مقرراتی و نق نقو

الحمدلله رب العالمین ...
گفتم گفت چیکار کنم تعارف کردم بابام دوست داشت بیاد چند ساله مسافرت نرفته ۶ ماهه از مکه اومده &nb ...

ایششش چقدر لجم گرفت خوب بگو وسیله دارن بعدا با مادرت دوتایی برن گناه بچه هات چیه اخه یک مسافرت میخوان برن شاید میخاستن ماشینشونو ندن عمدآ گفتن میایم

خواننده خاموش همیشگی💔💔