2777
2789
عنوان

لباس عروس یا فرمالیته؟

401 بازدید | 34 پست

سلامممممم امیدوارم ک حالتون خوب باشه

دوستان من تو عقدم لباسم تقریبا مث لباس عروس بود ولی پف پفی نبود 

الان میخوام بدون جشن گرفتن برم ماه‌عسل چندتا عکس میخوام بگیرم چون تو عقد نتونستم عکس بگیرم زیاد 

حالا بنظرتون چی بپوشم برا عکاسی 

ایده ای نظری اگه دارید خوشحال میشم بگید🥰❤️

راستی راستی اینم بگم ک عکسا قراره تو فضای باز باشه 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

همون لباس عروس بگیر قشنگتره بنظرم

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس لباس عقدتو بزار  ولی بنظرم لباس عروس بپوش  فرمالیته همیشه میتونه بپوشی

بلد نیستم چطوری باید بزارم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

[QUOTE=289839748]همون لباس عروس بگیر قشنگتره بنظرم[/QUOTE

چ سبکی بپوشم

[QUOTE=289839748]همون لباس عروس بگیر قشنگتره بنظرم[/QUOTE چ سبکی بپوشم

لباس عروس چون به دلت ميمونه نپوشيدنش

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
وقتی فقط عکاسی داری پس حتما لباس عروس بپوش حسرتش نمونه برات

مدل ماهی خوبه بنظرت 

مدل ماهی خوبه بنظرت 

بستگي به سلیقه و اندامت داره که چی بهت بیاد اگه قد بلند و لاغری بهت میاد ولی مدلای قشنگ تر از ماهی هم هست. برو پرو کن تو تن بهتر پیداست مدل مناسبت

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
لباس عروس  تور سر هم از اون خیلی بلندا بگیر واسه عکس قشنگه

اتفاقا عاشق تور بلندم🥺