2777
2789
عنوان

لباس عروس یا فرمالیته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 34 پست
واسه منم پفی نبود ولی برا فرمالیته لباس عروس نمیگیرم چون کلا از مدل لباس عروس های پفی خوشم نمیاد و ب ...

خب منم همینو میگم کلا لباس پف پفی دوس ندارم

دلم میخواد یه چیز خاص باشه ولی چیزی مد نظرم نیست

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=289839748]همون لباس عروس بگیر قشنگتره بنظرم[/QUOTE چ سبکی بپوشم

برو مزون ها رو حسابی بگرد هرچی ک ب دلت نشست و دوس داشتی رو بگیر

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   
میتونی لباس عروس بپوشی. عکس و کلیپ مدل عروسی بگیری توی باغ و عمارت و آتلیه ... بعدا مثلا واسه سالگر ...

اره اینجوریم میشه 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
مدل ماهی هم نپوش یجوریه دیگ عروس شبیه عروس نیست     پف پفی بپوش

اره ذهنیت هممون همینه انگار عروس فقط باید پف پفی باشه🤣

برو مزون ها رو حسابی بگرد هرچی ک ب دلت نشست و دوس داشتی رو بگیر

گشتم ولی همه چی هول هولکی شده خواستم سفارش بدم

چنتا عکس فعلا تو گوشیم دارم میفرستم میخواستم بدوزم ولی شایدم برم حاضری بگیرم

مرسی عزیزم شماهم میخوای بری ماه عسل