2777
2789
عنوان

بیاید کادو تولد برا نامزدم + لینک

383 بازدید | 32 پست

ازین گوی های شخصی سازی شده که ریسه داره ، با یکی یا دوتا تیشرت تو این باکسای بوبوبالن ، چطوره ؟ خوشحال میشه ؟ ۳۰ سالشه 

قبلا کادوهای خاص براش گرفتم ، با خودش حرف زدم نگفتم چی میخوام بگیرم پرسیدم چند تا چیز که نیاز داشتو گفت ، واقعیت من این گوی سفارش دادم و پول دیگه ای ندارم که لخوام چیزایی که نیاز داره رو دوباره بگیرم 

یعنی خوشحال نمیشه ؟ 

در آغوشِ خدا {🤍}

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبی نیست لینکش

https://www.uplooder.net/img/image/2/930b5a88cab1e4c9c9c2195e0c6dbb0d/Screenshot-۲۰۲۳-۰۴-۲۸-۲۲-۱۹-۳۴-۴۲۹-com.android.chrome.jpg

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من یه مرذ بسیار رمانتیک تو زندگیم داشتم ولی حتی اونم با چیزاس فانتزی خوشحال نمیشذ ینی خیلی عادی یود براش و بنظر پول دور ریختن بود.حتی به باکس هدیه و ایناشم کاری نداشت مهم خود هدیه بود که کارامد باشه

این یه مدلشه  IMG]https://www.uplooder.net/img/image/2/930b5a88cab1e4c9c9c2195e0c6dbb0d/ ...

من از این گویا دوست دارم نمی‌دونم مردا خوششون میاد یانه ولی قشنگه تی شرتم ک خوبه استفاده میکنه

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

خوشگله عزیزم مهم اینه ب یادش بودی و براش وقت گزاشتی این قابل ستایشه و مطمئنن خوشحال میشه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی