2777
2789
عنوان

سانسوریا🪴

606 بازدید | 8 پست

سلام 

کیا سانسوریا دارن؟

چرا چندتا خط به اصلاح چروک افتاده رو چندتا برگ بزرگ ؟

هم مرتب آب میدم هم به اندازه لازم 

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب کم می خواد 

اب زیاد باعث چروک میشه یعنی؟

من هر هفته نصف لیوان آب میدم و بعدش آب اضافه خارج میشه

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                
منظورت از خط چروک چیه؟

برگ هاش چروک شده 

چندتا خط افتاده روی برگ

برگ هاش چروک شده  چندتا خط افتاده روی برگ

اب زیاد میدی احتمالا

موقع ابیاری حتما خاک گلدون چک کن اگ خشک شده بود و رطوبت کافی نداشت ابیاری کن 

محیط هر خونه ای فرق داره رطوبتش و هواش اینک بقیه میگن چن وقت ی بار اب بده همون کارو نکن، هر دفعه برای ابیاری چک کنی دستت میاد ک چن وقت ی بار ابیاری کنی

کدوم بدتره؟ زندگی کردن مثل یک هیولا یا مردن مثل یک انسان..
اب زیاد باعث چروک میشه یعنی؟ من هر هفته نصف لیوان آب میدم و بعدش آب اضافه خارج میشه

باید ببینی خشک شد بعد آب داد

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

اب زیاد میدی احتمالا موقع ابیاری حتما خاک گلدون چک کن اگ خشک شده بود و رطوبت کافی نداشت ابیاری کن&n ...

افرین دقیقا

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...