دوستان اگر بصورت خصوصی یا آموزشگاه خوب میشناسید ممنون میشم معرفی کنید
(حضوری باشه) برای پسر نوجوان
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
کانون زبان ایران معتبره انواع زبان هارو هم داره یسر ب نمایندگی شهرتون بزن
ممنون 🙏
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همسرم و برادرم از یک اپلیشکن زبان آلمانی یاد میگیدن خیلی تعریف میکن تلفط و نوشتن هر دوتاشون هم خیلی پیشرفت کردن فک کنم اسمش دولینگو باشه
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
همسرم و برادرم از یک اپلیشکن زبان آلمانی یاد میگیدن خیلی تعریف میکن تلفط و نوشتن هر دوتاشون هم خیلی ...
مرسی خانم کمک بزرگی بود 🙏