2777
2789
عنوان

باشگاه + افرایش وزن+ حجم‌دهی

67 بازدید | 9 پست

سلام امیدوارم حال دلتون خوب باشه🌹🌹

بنده اندامم لاغره (قدم۱۶۹/وزن۴۹)😢

تصمیم دارم باشگاه برم تا کمبود وزنم جبران بشه، پیشنهاد شما چیه؟

چ مدت برم تا وزنم ثابت بمونه؟

و اینک بعد یه مدت پوست اینام شل نشه؟

و ...

ممنون میشم راهنماییم کنید🙃

اینارو باید ازمربیت بپرسی 

ب اراده و تمرین و تغذیه ات بستگی داره من از ۵۰ با۱۷۰ شدم ۵۴ تو ۳ماه 'ولی خیلی کم ورزش کردم. وگ مداوم باشه نتیجیش بهتره ووینک پوست ک شل نمیشه  اونی ک چاقه میخاد لاغر شه  اگ وزنه نزنه یکم شل میشه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینارو باید ازمربیت بپرسی  ب اراده و تمرین و تغذیه ات بستگی داره من از ۵۰ با۱۷۰ شدم ۵۴ تو ۳ماه ...

چی بپرسم؟ اخه اولین بارمه می‌خوام باشگاه برم🙈🥲

پس مطمئن بشم ب پوستم اسیب نمیرسونه؟ 

نگران شدم چون هر موقع می‌خوام باشگاه برم همش از اطرافیانم میشنوم پوستم بعد یه مدت شل میشه؟

مثلا بعد یه مدت چاق شدم و ادامه ندم وزنم ثابت میمونه یهویی مجدد لاغر نشم بعد ب قول شما پوستم شل نشه😭😭

حداقل یکسال باید بدنسازی زیر نظر مربی کار کنی و بهش بگی چی میخوای  با بدنسازی پوست شل نمیشه عز ...

فرض مثال بعد ۱ یکسال، دیگ وزنم تغییر نمیکنه؟ منظورم اینه وزنم مجدد کاهش پیدا نکنه و پوستم اسیب ببینه؟؟

چی بپرسم؟ اخه اولین بارمه می‌خوام باشگاه برم🙈🥲 پس مطمئن بشم ب پوستم اسیب نمیرسونه؟  نگران ش ...

بابا بدنسازا سفت میشن چه ربطی ب شل شدن داره

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

فرض مثال بعد ۱ یکسال، دیگ وزنم تغییر نمیکنه؟ منظورم اینه وزنم مجدد کاهش پیدا نکنه و پوستم اسیب ببینه ...

به طور قطع نمیشه گفت 

بدنسازی رو بطور کامل نباید رها کرد 

چون هرچی کار کردی بعد یه مدت برمیگرده خصوصا اونایی که میخوان لاغر کنن 

عزیزم باید باید با یه مربی حرفه ای مشورت کنی

خیلی ممنون گلم بنظر شما باشگاه برم ایده خوبیه برای حجم دهی و افزایش وزن؟ کلا رفتم اونجا چی بگم؟&nb ...

اره خوبه حجم میگیری خودش بت میگ چیکار کنی .هیچی بش بگو میخام بدنسازی کار کنم ک حجم بگیرم