ب اراده و تمرین و تغذیه ات بستگی داره من از ۵۰ با۱۷۰ شدم ۵۴ تو ۳ماه 'ولی خیلی کم ورزش کردم. وگ مداوم باشه نتیجیش بهتره ووینک پوست ک شل نمیشه اونی ک چاقه میخاد لاغر شه اگ وزنه نزنه یکم شل میشه
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
چی بپرسم؟ اخه اولین بارمه میخوام باشگاه برم🙈🥲 پس مطمئن بشم ب پوستم اسیب نمیرسونه؟ نگران ش ...
بابا بدنسازا سفت میشن چه ربطی ب شل شدن داره
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
خیلی ممنون گلم بنظر شما باشگاه برم ایده خوبیه برای حجم دهی و افزایش وزن؟ کلا رفتم اونجا چی بگم؟&nb ...
اره خوبه حجم میگیری خودش بت میگ چیکار کنی .هیچی بش بگو میخام بدنسازی کار کنم ک حجم بگیرم