2777
2789
عنوان

توروجون هرکی دوس دارید بیاید

316 بازدید | 36 پست

چرا ما تازه واردا رو کسی حساب نمیکنه بخدا نیاز دارم به مشورت و استفاده از تجربه آتون 

هفته دیگ نوبت عمل آب مرواريد و کاشت لنز دخترم تورو به مقدساتتون هرکسی تو اطراف داره و تجربه داره بیاد بخدا دارم از استرس میمیرم کسیم ندارم باهاش حرف بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرم عمل اب مروارید انجام داد تا یه مدت نباید سرخ کردنی چیزی بپزه وزود عفونت میکنه باید مواظب باشید

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

عزیزم الهی خیر پیش میره

و دلت شاد میشه

منم اطلاعی ندارم

ولی دعا میکنم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

سلام عزیزم ببخشید اطلاع ندارم راجع بهش

انشاالله دختر عزیزت بهتر بشه❤️

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

تو نت سرچ کن یا با دکترش مشورت کن  اطلاعات صحیح بگیر منم هرچی تاپیک میزنم هیچکس نمیاد کمک  😤😤😤 

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....