2777
2789
عنوان

توروجون هرکی دوس دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 36 پست
خب چه تجربه ای؟ دوستم هر دو تا بچش این مشکل رو داشتن و عمل کردن و خوب شدن

چند سالشون میدونی کجا عمل کردن آخ دکتر میگ آستیگماتیسم ام داره میگ عمل میکنم اونم اما الان نت زده عملش برای بزرگسال بچم از چهل روزی درد کشیده تا الان ک پنج سالس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نت سرچ کن یا با دکترش مشورت کن  اطلاعات صحیح بگیر منم هرچی تاپیک میزنم هیچکس نمیاد کمک  ...

کل نت خوندم تجربه شخصی خیلی بهتر ب آدم کمک می‌کند من حتی با چند تا خارجی تو این ستا دوس بودم اما دیگ الان 

دقیق نمیتونم

مامانم عمل کرد اصلا سخت نبود باید حسابی مراقبت بعد از عمل داشته باشی و قطره هارو سر وقت بریزی

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻

تجربه ای ندارم ولی امیدوارم عملش به خوبی طی بشه  و سلامتی چشمم کامل بشه 

فقط میدونم عمل سختی نیست خیلی سریع تموم میشه فقط اگه دیر،بیاد بیرون چون تو ریکاوری   وتو نوبت بودن تعداد زیاد با هم میبرن من لازک عمل کردم چند نفر،بردن با هم داخل اتاق بعد یکی یکی میبرن اتاق عمل فقط،چشم بیحس میکنن 

سلام‌ 

اولا‌ به‌ امید‌ خدا‌ همه‌ چیز‌ خوب‌ پیش‌ میره‌ نگران‌ نباشید❤

بعدشم‌ برای‌ عمل‌ چشم‌ هرچی‌ که‌ باشه‌ چندین‌ جا‌ برید‌ از‌ دکترای مختلف‌ پرس‌و‌ جو‌ کنید‌ سعی‌ کنید‌ برید‌ تهران‌ کلینیک‌ بصیر‌ جا‌ خوبیه‌ بنظرم‌ چون‌ داداشم‌ اونجا‌ رفته‌ 

عمل‌ آب‌ مروارید‌ اکثرا‌ بی‌ حسیه‌ و‌ سریع‌ تموم‌ میشه‌ باید‌ یه‌ مدت‌ چشم‌ بند‌ رو‌ چشمش‌ باشه‌ و‌ سعیی‌ کنید‌ قطره‌ هاییکه‌ دکتر‌ میده‌ به‌ موقع‌ بریزید‌‌.‌ حتما‌ حتما‌ تند‌ تند‌ ببرید‌ دکترش‌ چک‌ کنه  واینکه زیاد‌ به‌ بچه‌ استرس‌ ندید‌ ‌.

یه‌ نکته‌ دکتر‌ خوب‌ باشه‌ پولش‌ هر‌ چقدرم‌ باشه‌ می‌ارزه‌ چون‌ چشم‌ خیلی‌ عضو‌ مهمیه‌ 

در‌ آخر‌ انشاءالله به‌ خوبی‌ کاراتون‌ پیش‌ بره‌ و‌ دختر‌ قشنگتون‌ زودی‌ خوب‌ بشه❤

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...

چیزی نیس من مادرشوهرم  اینکارارو انجام داد با عمل ناخنک خداروشکر چیزیم نبود گفت ک منو بردن ازم چند تا سوال کردن گفتن بیا این ماسکرو بزن ماسکرو ک زدم همونجوی سوال میکردن اولش هی جواب میدادم بد یهو ناخوداگاه گفت چشام رفتن بیهشوشش کردن بد گفت بد نیم ساعت چهلو پنج دقه دیگه بهوش اومدم 

عملشم همش همش یه ربه برا چشم چیز مهمی نیس نگرانیم نداره 

و بد عملم ک فرداش باز باید بره دکتره چشای دخترتو ببینه ک خوبه عملش یا ک ن بعد اون دخترتون داخل اشپزخونه نباید بره هیچ کار سنگین نباید انجام بده نباید خم بشه کلا بخار اشپزی دود سرمای بیرون اصلا نباید بخوره ب چشمش قطره هاش سر موقعه باید ریخته شه داخل  چشمش تا جاییم ک میتونه عینک افتابی بزنه ب تلویزیون و گوشی زیاد نگاه نکنه دبگه چی بگم 😂

کل نت خوندم تجربه شخصی خیلی بهتر ب آدم کمک می‌کند من حتی با چند تا خارجی تو این ستا دوس بودم اما دیگ ...

بله درسته ایشالا زود دخترت خوب میشه نگران نباش استرس نداشته باش نزار استرست رو به دخترت هم منتقل کنی بترسه❤️❤️

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
سلام‌  اولا‌ به‌ امید‌ خدا‌ همه‌ چیز‌ خوب‌ پیش‌ میره‌ نگران‌ نباشید❤ بعدشم‌ برای‌ عمل‌ چشم‌ ه ...

بخدا وام گرفتم چندتا دکتر تاپ بردم هزینه اش بالاتر از جونمم باش میدم فقط بزرگ شد خوب بشه من شرمنده اش نشم بچم خیلی عذاب کشیده پاش تو دنیا اومده همش دکتر بوده و لنز تماسي سخت انداختن براش دیگ خسته شده خودش