2777
2789

سلام دوستان من چهل سالمه و بیست و پنج ساله نازایی داشتم حالا آزمایش حاملگیم مثبت شد و HCG شد ۷۳۵/۰ که چون امروز ۱۴ روزه انتقال دادم و جنینام ۴ روزشون بوده الان ۱۸ روزمه😅 به دکتر خودم‌دورم ولی دکتر آزمایشگاه گفت HCG باید ۱۲۵ باشه و سه برابره الان احتمالا سه قلو باشن🤩 همه میگن خیلیییی سخته ولی من از حالا دوسشون دارم برام دعا کنید برام بمونن و منم برای همه دوستان اقدامی دعا میکنم ❤ امروز میرم دکتر عارفی و برای دکترم و منشی هاش سه تا هدیه خریدم که الان می زارم ببینید قشنگن 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشحال شدم برات خانومی 😍😍انشاالله صحیح سالم بدنیا میان و بغل میگیریشون

معجزه کوچولوی ما من و بابایی بی صبرانه منتظرتیم...😍😘🥹💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚کاربر قدیمی ام این کاربری جدیدمه

مبارکه گلم.🌷🍀🌷🍀🌷

انشاءالله به سلامتی بغلشون کنی.🤲🤲

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

سلام عزیززززم 

این بهترین خبر بود ک شنیده بودم

مبارککککککککککککککککک

الهی ب سلامتی این ۹ماه رو پشت سربزاری و بغلشون کنی حال یکی یا یه تا

الهی شادیات هزاربرابر بشه

خیلیییییئییییی واست خوشحالم 

مبارک خودتو همسرت باشه😘😘😘😘😘😘

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷