2777
2789
عنوان

چیکار کنم تا شیرم زیاد بشه؟

186 بازدید | 22 پست

سلام دوستان آنهایی که تجربه دارند راهنمایی کنند ببینم چیکار کنم تا شیرم زیاد بشه .آب جو‌ رو امتحان کردم وقتی خوردم بخاطر اینکه مزه شیر تغییر کرد بچه ام نخورد قرص شیر افزا هم ایرانی و هم خارجی میخورم اثری نداره ذرت هم هر روز میخورم اثر نداره سوپ و اش هم که میخورم خودم مریض میشم به مزاحم سازگار نیست تازه برا شیرم هم اثر زیادی نداره

زندگی زیباست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچچی مث پودر گالاکتومید نیست لامصب  خیلی خوبه بعدم کلا بادام و مایعات خوبه. اب ابمیوه چایی هرچی.

ولی مهم ترازون اینه ک هرررچی شیربخوره شیرت بیشتر میشه

شیر خشک نده بزل هی مک بزنه فک نکن نداره داره. ی سینه رو کامل بده بزارتهشم بخوره بعد عوض کن

هیچچی مث پودر گالاکتومید نیست لامصب  خیلی خوبه بعدم کلا بادام و مایعات خوبه. اب ابمیوه چایی هرچ ...

دو‌ ساعت مک میزنه بردم دکتر گفت اصلا وزنش بیشتر نشده بعد از بیست و دو روز بعد تولد

زندگی زیباست 

فقط دلستر....تمام دو سالی که شیر میدادم به بچه میخوردم....به هر کی هم گفتم انجام داده و دعا کرده برام...عالی و تضمینی و سریع 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

رازیانه عالیه من میخوردم.با نبات اسیاب کن بریز تو ابجوش بخور هم خوشمزه ست هم شیر افزا.اما برای نوزاد پسر ممکنه ضرر داشته باشه اگه نوزادت پسره یه تحقیق درموردش کن تا مطمئن بشی.بذار همیشه سینه تو دهنش باشه مکیدن بیشتر باعث افزایش شیر میشه.چون وقتی بچه سینه مادرشو مک میزنه و شیر نداره بدن دستور میده که شیر بیشتری تولید بشه

دو‌ ساعت مک میزنه بردم دکتر گفت اصلا وزنش بیشتر نشده بعد از بیست و دو روز بعد تولد

پس چیزای چرب بخور هم گالاکتومید.. هم ماهیچه درست کن ابشو بخور.ابگوشت ..گوتشونو کم بریز ولی بزار حسابی بپزه

روزی ی وعده اینجوری بخور..