2777
2789
عنوان

عشقای دل من شبتون بخیر🩶🫠

175 بازدید | 31 پست

من چند روز حالم خوب نبود زندگی قسمت تاریکشو نشونم داده

تا جایی ک امشب بتونم صلوات میفرستم

برای سلامتی همتون و عزیزاتون

برای آرامش دلتون 

برای حال خوبتون

برای رسیدن ب اهدافتون

انشالله بهترین زندگی ها نصیبتون 

عاشقتونم 

شبتون بخیر🩶🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مادرم‌و برادرم برای گره گشایی کارشون ۲تا صلوات بفرست برای حالت آیت الکرسی میخونم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
من امشب تا سحر برنامم صلواته دوتا بیشتر میشه😁🩶

ن فداتبشم من برات آیت الکرسی خوندم

مامانم خیلی حالش بده بخاطر مشکلشون فقط خدا میتونه کاری کنه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
ن فداتبشم من برات آیت الکرسی خوندم مامانم خیلی حالش بده بخاطر مشکلشون فقط خدا میتونه کاری کنه

الهی بگردم 🫠

حل میشه انشالله حال همه ما یجور داغونه خدا خودش دل خانوادتو شاد کنه 

الهی بگردم 🫠 حل میشه انشالله حال همه ما یجور داغونه خدا خودش دل خانوادتو شاد کنه 

انشالله همچنین گلم انشالله حال دل همگی خوب باشه