2777
2789
عنوان

با مامانم چ کنم

72 بازدید | 9 پست

سلام 

زنگ زدم مامانم بیرونه ( خونه یکی از اقوام) چون حالم خوب نبود بعد از صبح من زیر دلم سمت راست خیلی درد داره و از صب خونه نیس و همه کارارو کردم الان زنگ زدم بهش که گفتم درد دارم چیکار کنم سرم داد زد جلو فامیل ... حالا اون فامیلمونم اصلا سر بچش داد نمیزنه و خیلی مهربونه 

مامانم ب خودش اجازه میده هرجور ک میخواد جلو بقیه با من حرف بزنه و غرورم بشکنه الان خیلی ناراحت شدم از دستش بعد اینم بگم شام اونجا دعوتم نمیدونم برم یا ن چون مامانم گف برم اونجا ببینه چمه یا ب قول خودش چ مرگمه ...

ب نظرتون چیکار کنم ک بفهمه نباید با من دیگه اینجوری رفتار کنه و حتی خیلی وقتا منو میزنه و فوشم میده خسته شدم بخدا از این اخلاقش منم ادمم سعی میکنم احترامش نگه دارم حتی خیلی وقتا ک حق با منه و اون دعوا میکنه سکوت میکنم ک چیزی نگم ناراحت شه ولی اون بدتر میکنه و میزنه حتی گاهی ...

چیکار کنم بفهمه و بزاره کنار باهش حرفم ک میزنم نمیفهمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیکتون درمانگاه نیست؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
اخه الان فامیلمون زنگ زد پاشو بیا خیلی ناراحتم بغض کردم 

میگفتی بعش

بگو من ب مادرم هم زنگ زدم گفتم..

بگو معذرت میخوام من حالم بده دلم درد میکنه‌.مسکن خوردم الان میخوام بخوابم‌.ممنون از دعوتت انشالا یکشب دیگه

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
میگفتی بعش بگو من ب مادرم هم زنگ زدم گفتم.. بگو معذرت میخوام من حالم بده دلم درد میکنه‌.مسکن خوردم ...

اخه همسایمونم هس 

بعد اینکه گف بیا بهت قرص و دارو بدیم بریم درمانگاه

چرا هس ولی از رفتار مامانم ناراحتم خستم دیگه ۱۸ ساله داره اینطوری رفتار میکنه 

رفتارش بد بود ولی بنظرم باید مستقل بشی کمتر بهش وابسته بشی تاکمتر اذیت بشی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
رفتارش بد بود ولی بنظرم باید مستقل بشی کمتر بهش وابسته بشی تاکمتر اذیت بشی

امشب رفتم بهش گفتم درست صحبت کن فهمید ک نباید دیگه حرف بزنه و دلخورم خیلی اینجکر وقتا درکم میکنه نگران شده بود فقط همین اخلاقش بده ک نمیفمه من بچه نیسم و عصبی ک میشه نمیتونه خودشو کنترل کنه یا استرس و فشار عصبی ک داره وگرنه میفهممش و خیلی خیلی دوسش دارم میتقل شدن دوست دارم حتی مامانمم بهم کمک میکنه ک مستقل بشم ولی خب هر ادمی ی جور اخلاق بد داده دیگه

امشب رفتم بهش گفتم درست صحبت کن فهمید ک نباید دیگه حرف بزنه و دلخورم خیلی اینجکر وقتا درکم میکنه نگر ...

گاهی ما هر چقدر هم بچه نباشیم مادرامونو درک نمیکنیم درسته اخلاقش نباید تند باشه ولی مادرا یه سپر هستن نمیذارن خیلی چیز های بد زندگی و خا نواده رو بفهمیم وخوب بعضی چیزها تاثیرات بدی روشون میذاره