2777
2789
عنوان

حذف غربالگری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 40 پست
دوتا غربالگری هست  یکیش بین هفته ده تا دوازده فرصت هست، توش خیلی چیزا مشخص میشه مهمترینش فرم ...

یعنی میگی هر زن بارداری از هرچی بگذره ولی این  دوسه مورد خیلی واجبه و باید انجام بده  گلا یعنی همه رو بخواد بره انجام بده از اول تااخر چندبار سونو و ازمایش هس؟

ان تی چیه؟  راستی

یعنی میگی هر زن بارداری از هرچی بگذره ولی این  دوسه مورد خیلی واجبه و باید انجام بده  گلا ...

عزیزم،ان تی همون غربالگری اول هست،

(حرف اول بینی و گردن به انگلیسی )ـ

اره حتما باید انجام بشن ،ببین یجور ریسکه اگه انجام نشن چونکه وقتی  شرایط فراهمه برای سنجش شرایط جنین برای چی یه مادر ریسک کنه و انجام نده

بعدا خدایی نکرده پشیمونی به بار بیاد!

الان اینهنه علم و تکنولوزی پیشرفت کرده چراازش استفاده نشه

من خیلیا بم گفتن سونی انومالی رو نمیخواد انجام بدی برای بالای ۳۵ساله اما من گوش ندادم برای چی ریسک کنم،

همه رو انجام بده و ریسک نکن،مطمئن باش دکترت هم اگر منصف باشه اصرار میکنه که انجام بده همه رو  اون گلوکز که هم خیلی واجبه دیگ،

راستی حتما قبل بارداری درمانگاه محل زندگیت برو ازمایشات قبل بارداری رو انجام بدخه،سه ماه قبل اقدام برای بارداری فولیک اسید روزانه مصرف کن،وامپول کزاز هم اگه ده سال گذشته حتما بزن،

خودددرمانگاه هم سونو وازمایشات بارداری رو  بهت یاداوری میکنه 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درخواست بدم لطفا قبول کن  چندتاسوال بپرسم مرسی

حتماعزیزم 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

مرسی ❤

الان رفتم رو درخواستها هیچ درخواستی برام بالانمیاد،خیلی وقته اکانتم اینجوری شده،توی اعلانها دارم درخواستتو اماتوقسمت درخواستا چیزی بالانمیاد

شما بهم درخواست بده 

درخواست میدم ،میگه اون برات درخواست داده،

درخواستتو لغو کن تا من بدم

شما بهم درخواست بده 

الان ببین درخواستتو تایید کردم؟؟