2777
2789
عنوان

حذف غربالگری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 40 پست
لابد دکتر نیست ،وگرنه مگه دکتر همچین ریسکیو ب یه مادر پیشنهاد بده،دکترتو عوض کن،تا پایان ۱۲هفته فرصت ...

خیلی مثلا تعریفشومیکردن الان ۱۰ هفته ام دیگه فردامیرم یه جای دیگه

خانوادمون ۴نفرشده خدایاشکرت😍
خیلی مثلا تعریفشومیکردن الان ۱۰ هفته ام دیگه فردامیرم یه جای دیگه

موفق باشی

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد دکتر نیست 😐وگرنه مگه میشه یه پزشک حاذق همچین ریسکیو ب یه مادر پیشنهاد بده،دکترتو عوض کن،تا پای ...

چندتا عربالگری باید انجام داد؟ چرا بعدش نتیجه درست نمیشه   مگه چی رو توش مشخص میکنن❤💐

باهمه؟ یا یکیشو انجام میدن طبق دستور پزشک؟

توی غربالگری اول اول سونومیدی همن موقع میری آزمایشش هم میدی اره دکترمینوسه ولی غربالگری اول ۱۶هفته ازمایش میدی ۱۸هفته سونو

خانوادمون ۴نفرشده خدایاشکرت😍
چندتا عربالگری باید انجام داد؟ چرا بعدش نتیجه درست نمیشه   مگه چی رو توش مشخص میکنن❤💐

دوتا غربالگری هست 

یکیش بین هفته ده تا دوازده فرصت هست،

توش خیلی چیزا مشخص میشه مهمترینش فرم بینی و پشت گردن جنین و اندازه مایع امینوتیک دوره جنین هست(علائمی که نشون بده بچه خدایی نکرده مبتلا به سندروم داون نیست یااگه باشه قبل چهارماه باشه که بشه سقط کرد!!)،یه ازمایش خونم داره همزمان نتیجشون باهم باید باشه،اگه از هفته دوازده بگذره دیگه اون دقت و نتیجه درستو نداره

هفته هجده تا بیست هم سونوی انومالی هست که اعضای بدن جنین و سلامت مغزو اندامها رو نشون میده ،اینا خیلی مهمن هردو باید انجام شن

یه ازمایش خون دیگم هست  ازمایش گلوکز که قند بارداری رو نشون میده توی ۲۴هفته 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

دوتا غربالگری هست  یکیش بین هفته ده تا دوازده فرصت هست، توش خیلی چیزا مشخص میشه مهمترینش فرم ...

مرسی عزیزم خیلی دقیق گفتی  چون من اطلاعات بارداریمو میخوام افزایش بدم  برای همین  سوال کردم ❤❤💕

مرسی عزیزم خیلی دقیق گفتی  چون من اطلاعات بارداریمو میخوام افزایش بدم  برای همین  سوا ...

خواهش میکنم گلم💓