2777
2789

بچم کوچیکه خیلی کار داره خوابم اصلا نداره در طول روز همش بیداره بخدا منم دیگه توانی ندارم حالا مادر شوهرم مریضه میخواد بره دکتر آیا وظیفه منه بیاد خونم ازش مراقبت کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی قبلاً خیلی کمکش میکردم الان هم توان ندارم هم دلم ازش سیاه شده 

منم کم بدی ندیدم و اینقدر دلم ازش شکسته که الان اصلا خوبی هاشو نمی بینم اما اگه بخواد بیاد تو شهرمون دکتر مجبوری هم که شده احترامشو نگه میدارم

به هر حال مادر همسرمه

فکر کن اگر خدای نکرده برعکسش واسه مادر خودت بود چی

نه اصلا نباید بیاد بگو‌ دور از جونتون البته کرونا کرفتیم که نیاد والا مادرشوهرا بعضیاشون خیلی پروئن ...

عزیزم به خدا ۹ ماه باردار بودم شام نهار براشون درست میکردم همه کار میکردم حتی یه لیوان برام جا به جا نکرد حتی نمی‌داشت شوهرم کمکم کنه الان نیاز به کمک داره دلم نمیخواد کمکش کنم 

منم کم بدی ندیدم و اینقدر دلم ازش شکسته که الان اصلا خوبی هاشو نمی بینم اما اگه بخواد بیاد تو شهرمون ...

میدونم درست میگی ولی نمیتونم یاد اشک های که ریختم دل شکستم میوفتم قلبم قبول نمیکنه دوباره بهش کمک کنم

عزیزم به خدا ۹ ماه باردار بودم شام نهار براشون درست میکردم همه کار میکردم حتی یه لیوان برام جا به جا ...

قشنگ درک میکنم چی میگی تو فک کن من باردار بودم خاندان شوهرم اومدن خونمون افطاری هفت ماهه بودم فرداش بچم به دنیا اومد چرا چون سرپا بودم چرا چون شوهرم وخانوادهش خودخواه بودن بدبختای نخورده سر یه مهمونی باعث شدن زایمان زودرس کنم  خدا ازشون نگذره نمیبخشمشون هیچ وقت 

کمک که به قول شما نمیکنن فقط بااعث آزار ماهان

الانم فقط بپیچونش به هر اسمی که شده 

فقط لبخند بزن 🫶🏻
قشنگ درک میکنم چی میگی تو فک کن من باردار بودم خاندان شوهرم اومدن خونمون افطاری هفت ماهه بودم فرداش ...

والا دیگه رفت خونه خواهر شوهر خودش. سر زایمان نیومد بعد شوهرم منو با بخیه نکشیده برد پیشش مسخرم میکرد هیچ بهم نمی‌داد بخورم می‌گفت بچه نفخ می‌کنه  بعد دو روز اومدم خونه خودم همه کارام خودم کردم بعد ۳ ماه اومد خونم می‌گفت طلاقت میدم بچتم میبرم خیلی بهم بدی کرد 

قسم میخورم به اندازه ی من اشک نریختی فقط خدا میدونه چی ها کشیدم و بس

درکت میکنم عزیزم.موقع بچم به دنیا اومد به جای خوشحال باشم بالای سر بچم روزی یک ساعت گریه میکردم 

درکت میکنم عزیزم.موقع بچم به دنیا اومد به جای خوشحال باشم بالای سر بچم روزی یک ساعت گریه میکردم  ...

می دونم چی میگی چون دقیقا این حال رو درک کردم

کاش گریه های من یه روز و دو روز یه ماه بووووود

با اون گریه ها چندین سال پیرتر شدم و از زیبایی افتادم

والا دیگه رفت خونه خواهر شوهر خودش. سر زایمان نیومد بعد شوهرم منو با بخیه نکشیده برد پیشش مسخرم میکر ...

این کامنتت قابل توجه اونایی که میگن وا خب گناه داره بزار بیاد!!! یه همچین آدم رذلی که به یه مادر تلزه زایمان کرده میگه بچتو میبرم طلاقت میگیرم همون بهتره بره قبرستون

فقط لبخند بزن 🫶🏻