یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقدر من به این حرفات نیاز داشتم و درواقه ۱۰روزه واسه کار وازدواجم دام استغفار میکنم ودلم خیلی& ...
عزیزم ختم ۱۲۴ هزار صلوات روانجام بده.استفغار هم تا ۳۰ روز روزی ۱۰۰۰ بار بعد نکاز صبح بکو استغفرالله و اتوب الیه روزای پریودی هم موقع اذان بیدار شو سرسجاده بشین بگو حتما ۱۰۰۰ تا از ته دل بگو.ختم ۱۲۴۰0۰ صلوات هم اینجوزیه که هر روز حداقل ۱۰۰۰ تا صلوات بفرست به کسی نمیخواد هدیه کنی زمان پایانم تعیین نکن تا ۱۲۴۰۰۰ تا تموم شه معمولا ۲ ماه طول میکشه نمیخوادم با وضو باشی اما موقع گفتنش روبه قبله باش و وسط ۱۰۰۰ تا راه نرو یا مثلا فیلم نبین یه گوشه بشین فقط صلوات بفرست ببین اینا زو انجام بدی ۲ ماه نشده مشکلاتت حل میشه.حدیث کسام هر شب بخون از حضرت فاطمه کمک بخواه.یه قربانیم کن خروس ۳۰۰ تومن میشه اگز در توانت هست
می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.
اها رد مظالمم بده یعنی مثلا ۱۰۰ تومن بده به فقیر به نیت اینکه اگر حقی از کسی گردنت مونده برای اژدواجم نماز جعفر طیار بخون هر روز بخون در سجده اخر حتا شده یه قطره اشک بریز همون لحظه دعا کن اینم خیلی خوبه.من مشکلاتم هم زیاد بود هم سخت من هر نوع مشکلی رو که فکرشو کنی تو این ۳ سال برام پیش اومد از فقر و نداری و بیماری و اوارگی و نامردی شوهر و سقط بچه و ... اخرشم این کوله بار تجربه ام شد که به همه میکم شاید به درد کسی بخوره
می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.
اها رد مظالمم بده یعنی مثلا ۱۰۰ تومن بده به فقیر به نیت اینکه اگر حقی از کسی گردنت مونده برای اژدواج ...
مرسی فداتشم حقیقتش منم ۵سال پیشم شوهر سابقم برام جهنم کرد خیلی زیادددد یک نمونش قفل کردن در و کتک زدنت و یا باچاقو و کتک تهدیدم میکرد مهریمو ببخشم ولی یکساله طلاق گرفتم هنوووز هرووز جلو چشمامه ولی اون سه مااهه ازدواج کرد و خوشبخت