2777
2789
عنوان

حاضر جوابا بگين به كراشم چي بگم؟

708 بازدید | 49 پست

اصل مطلبو بگم:

تصادفي از دور ديدمش، يه كوچه رو در نظر بگيرين، سمت راستش خونشونه

از داخل پاركينگ خونشون  با ماشين عقب عقب اومد بيرون (اصلا پياده نشد)  ، يه دختري از سمت چپ كوچه مقابل خونشون رفت جلو سوار شد. و رفتن. 

نتونستم دختررو صورتشو ببينم تا بفهمم خواهرش بود يا نه، از نيم رخ ديدمش ( خواهرش تو اپارتمان اينا زندگي ميكنه)

بعد امروز 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

رفتم اينستا ديدم عه يه هفته پيش پيام داده بوده و احوال پرسي كرده بوده و گفته بود چه خبر؟ منم در جواب گفتم سلام سه روز پيش ديدمت ، پشت فرمون بودي.. 

در همين حد گفتم.

اونم الان نوشته كه عه كاش بهم زنگ ميزدي 

خيلي دلم ميخواد بدونم اون دختره كى بود ؟ 

چي در جوابش بهش بگم؟

من تو ذهنم اينه كه بهش بگم اخه تنها نبودي كه بهت زنگ بزنم. اينطوري بگم ببينم در ادامش چي ميگه؟ مثلا ميگه خواهرم بود يا سكوت ميكنه به روي خودش نمياره . اخه اگه خواهرش بود چرا بايد از اون سمت كوچه بياد سوار ماشين شه! از جلوى در خونشون بايد سوار شه ديگه!

————-

يه خلاصه اي بگم كه چند سال پيش ميخواستيم ازدواج كنيم و نشد( اون بهونه مياورد منم محترمانه تموم كردم) ولي به واسطه شغلش همچنان در ارتباطيم ( اما بسيار محدود و در حد پيام و اينكه تنها كسيه كه تو عمرم عاشقش شدم ، يعني وقتي ميبينمش كاملا عقلم از دست ميدم و مثل نوجووناي ١٦ ١٧ ساله رفتار ميكنم😐 )

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی سر گوششون بوده یعنی فامیلشونه چون کسی ب دوس دخترش نمیکه بیا درخونمون

ميدوني خونه هامون بهم نزديكه ، يه بار ديگه هم تصادفي همو ديديم بعد بهم پيشنهاد كرد كه بيا برسونمت ، دقيقا از جلو خونشون منو سوار كرد يعنييييي خيلي راحت و طبيعي 

صددرصد خاهرش بوده چون منتظر وایساده ک بیاد.نگو اون جمله رو چون میگه تو کف مونده کیه.

اخه كاملا اومده بود توي پياده روي سمت چپ كوچه دختره

منی که تنها موضوعی که بهش فک کردم این بود که ماشینش چیه🗿

باورت ميشه انقدر كه يهو بهم شوك دست داد كه عههههههههههههه فلانيه اصلا حتي ماشينشو نتونستم بفهمم چيه، ماشينشو عوض كرده بود فقط فهميدم ايراني بود! نميدونستم خودشو نگاه كنم يا دختررو...

شاید میخاسته از بیرون خونشو دید بزنه

متاسفانه كوچه رو خوب نديدم قبلش كه ببينم اين دختره از تو خونشون اومد بيرون يا نه ، اصن انگار تا اومد بيرون از سمت راست ، يكي از سمت چپ رسيد و سوار شد . دختري من نديدم قبلش تو كوچه! ولي خب خوبم دقت نكردم ، همه چي يهو پيش اومد

صددرصد خاهرش بوده چون منتظر وایساده ک بیاد.نگو اون جمله رو چون میگه تو کف مونده کیه.

اره اصلاااا نميخوام تو ذهنش بگه تو كف موندم كه كيه! 

ببين خيلي سريع رفت يعني تمام اينايي كه ديدم ٣٠ثانيه شد .

بگم اخه احساس كردم خيلي عجله داشتي تند از پاركينگ اومدي بيرون و رفتي ( اينطورى خودشم ميفهمه دختررو ديدم )

يا كلا از طرف خودم بهونه بيارم؟ مثلا بگم خيلي عجله داشتم شرايط نشد

اگه خواهرش نباشه هم صد در صد میگه خواهرم بوده نپرس بنظرم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم