2777
2789

بعد هشت ماه ازم درخواست عکس نود(همون لختی) کرد 

منم باهاش بحث کردم قبول نکردم اینا اونم گفت پس دیگه منو نمیبینی😔💔خیلی ناراحتم چیکار کنم ولش کن خودش میاد سمتم یا برم پیام بدم بهش ولی اینم بگم اصلا نمیتونم همچین کاری کنم به نظرتون باهاش حرف بزنم قانع میشه خیلی دوسش دارم الان چهار روزه ازش خبری ندارم دارم میمیرم از دلتنگی

کسی که میگه عکس نود ندی منم نیستم معلومه که قصدش سو استفادست 

دو روز دیگه عکس میدی بعد میفهمی عکسارو با دوستاش دیده

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم غرور داشته باش دختر خوب. 

بعد بگید چرا مردا پررو شدن 😑

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

الان ملت عکس نودشون تو توییتر پره تو کانالا همه جا 

خیلیا براشون مهم نیست راحتن

بره با همونا

واسه تو مهمه نمیتونی بدی خب نده 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

ایشون فردا ازت درخواست های دیگه هم میکنه الان کمتر پسری به فکر ازدواج هست و بیش‌تر پسرا از همین راه مخ دخترا میزنن و در دوران دوستی بهش تجاوز می کنن خواهشا دور دوستی های خیابونی رو خط بکش

اگر واقعا دوست داشت نباید برای همچین چیزی ناراحت میشد  بنظرم بیشتر فکر کن

منم دردم همینه بخودشم گفتم گفتم یعنی ارزشم تو نود دادنه یعنی همین جوری نمی تونی منو تحمل کنی گفتی چرت نگو دوست دارم بدم میاد بخاطرم یه کاریی نمیکنی همش لج میکنی اینا

الان ملت عکس نودشون تو توییتر پره تو کانالا همه جا  خیلیا براشون مهم نیست راحتن بره با همونا ...

همون خودشم میگف خیلی هستن همینجوری میان پیویم نود میدن بدون اینکه بخوام گفتم خب همونارو بچسب دیگه منو میخوای چیکار گفت تو رو می خام دلم باتوعه اونا رو می خام چیکارو از این چرت و پرتا

ایشون فردا ازت درخواست های دیگه هم میکنه الان کمتر پسری به فکر ازدواج هست و بیش‌تر پسرا از همین راه ...

هی خیابانی نبود خیلی بهش وابستم😔💔خدا کنه همه چی درست شه یا من بتونم فراموشش کنم

دیگه از این واضح تر؟ 😐 دختر خوب قشنگ مشخصه که قصدش چیه.. خواهشاً فراموشش کن و مطمئن باش که پشیمون نمیشی.. گاهی تنهایی بهتر از ماندن به پای آدمهای بی لیاقته 

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...