2777
2789
عنوان

رابطه با استاد

1549 بازدید | 45 پست

نزدیک به دوماهه که پیش ی استاد خیلی معروف و خوب که اسمشو نمیبرم میرم کلاس موسیقی، از همون اول یکم فهمیدم توجه خاصی بهم داره ولی پنج روز پیش بهم اعتراف کرد و ازم خواهش کرد به خودمون فرصت آشنایی بدم و منم ردش کردم امروز بازم کلاس دارم و تصمیم گرفته بودم که دیگه پیش ایشون کلاس نرم تا اینکه دیشب پیام داد و اصرار کرد که همه چیو فراموش میکنم ولی کلاست رو بیا و منتظرم و از این حرفا منم چیزی نگفتم، الان واقعا نمیدونم چیکار کنم، نمیخوام باهاش وارد رابطه بشم ولی از طرفی نمیخوام استاد به این خوبی که خارج تعلیم دیده رو از دست بدم اونم درحالی که شهریه این ماهو دادم و کلا یک جلسشو تازه رفتم....

واقعا انقدر فکرکردم امروز برم سرکلاس یا نه مخم هنگ کرده یهو گفتم بیام ببینم شما پیشنهادتون چیه

برم سرکلاسش و وانمود کنم چیزی نشده و هیچ حرفی نزنم یا کلا بیخیال کلاسش بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دوستی میخوادت یا ازدواج؟

فقط خدامیدونه که چقدر دلتنگتم مادر.................................................  برایم یارو یاور کاش می ماند....کنارم روز دیگر کاش می ماند....فغان و درد و آه و اشک و افسوس ، نگاه گرم  مادر کاش می ماند.... روحت شاد مادر عزیزم.....