2777
2789
عنوان

رابطه با استاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 45 پست
ببین بهش حالی کن که تو معروفی اوکی، ولی فقط در حد یه معلمی که باید آموزش بدی و نه بیشتر، حد و حدود ر ...

درست میگی، منم هم دلم نمیاد پولم دور ریخته بشه هم ادم بیخیالی نیستم که بتونم وانمود کنم هیچی نشده و پرو پرو برم کلاس😂اون وسط سکته میکنم یهو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ترسم از همینه که بازم تلاش کنه راضیم کنه اخرش راضی بشم. اخه شغل استادای موسیقی جوریه که همش هنر ...

نری بهتره 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
حقیقتا از اینا رابطه در نمیاد انشالله که متاهل نیست🚶🏻‍♀️

نه بابا متاهل چیه

شناخته شدس منم ازش اطلاعات زیادی دارم. تنها اطلاعاتی که ندارم زندگی شخصی و احساسیش هست اینکه چجور ادمیه متعهده یا نه ....

بعدم اگر واقعا دوست نداری باهاش رابطه ای داشته باشی، بگو نامزد دارم، اتفاقا نامزدم فلان شغل رو داره، ...

خب تمام اطلاعات من تا محل دقیق زندگیم تو سیستم هست و مجردم

من والا کلاس گیتار میرفتم، خیلی مودب متشخص بودن،خدایی عالی بودن

اینم واقعا متشخص هست اما از حرکتش خوشم نیومد چون هنرجوش بودم ولی میگه خب من تورو اینجا دیدم و ازت خوشم اومده جای دیگه ندیدمت که دست من نبود

اینم واقعا متشخص هست اما از حرکتش خوشم نیومد چون هنرجوش بودم ولی میگه خب من تورو اینجا دیدم و ازت خو ...

ببین کار به استادت ندارم، ولی نمیدونم اینو شنیدی یا نه ، یه مثل معروفه که میگن مرد از چشم عاشق میشه زن از گوش،

میدونی معنیش چیه؟

مردها عاشق ظاهر زنها میشن، و زنها عاشق زبون و حرفهای مردها، چون با زبون انقدر قشنگ گولت میزنن که خودت نفهمی . همه ی زنها هم از همین صربه میخورن، زبون چرب و نرم. وای تو اولین نفر بودی، وای قبل تو من مرده بودم تا تو رو دیدم زنده شدم، وای زندگی بعد تو شروع شد، وای انگار تازه متولد شدم😂😂😂😂

ببین کار به استادت ندارم، ولی نمیدونم اینو شنیدی یا نه ، یه مثل معروفه که میگن مرد از چشم عاشق میشه ...

وای دقیقا🤣دیشب داشتم تیکه مینداختم که اره از کجا معلوم به بقیه پیشنهاد ندی و این حرفها برگشت گفت تو اولین نفری هستی که اینکارو کردم اونم چون خیلی خوشم اومد و نتونستم صبر کنم و نگم از ترس اینکه با کسی باشی یا بخوای وارد رابطه دیگه ای بشی نخواستم فرصتمو ار دست بدم😂