2777
2789
عنوان

رابطه با استاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 45 پست

برو حتما خودتو بزن به بی خیالی

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور میتونید انگار نه انگار باشید 

منکه نمیتونم برا همین میگفتم لطفا شهریه رو پس بدین اگه ادعای علاقه داره خب پس میده 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

برو  بابا بیخیال 😐

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

بری سرکلاس آخرش یه جوری دلت به دست میاره وارد رابطه میشی میگه معروف هم هست ممکنه وابسته هم بشی فقط باید مراقب باشی ضربه نخوری اما اگه نخوای کلا درگیر این رابطه بشی بهتر اینه کلا دیگه این کلاس نری

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

حتما برو، اتفاقی نیفتاده که، بی‌احترامی نکرده بهت. ولی چقدر عجیب که با یه جلسه، درخواست آشنایی کرده، احتمالا آدم ظاهربینیه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

این ازاوناس ک با همه دانش اموزاش رابطه داره و با هزارتا دختر هست

از کجا فهمیدی؟ قضاوت نکن خواهر شاید واقعا عاشق شده ندیدی استاد و دانشجو باهم ازدواج کنن عاشق باشن؟

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
محلش نده اصلا  جایی که تنها باهاش قرار نمیذاری برا کلاس؟

نه همون اموزشگاه اونم که نیم ساعته بعدش هم سوار ماشینم میشم میرم نه قبلش میبینمش نه بعدش فقط همون نیم ساعته البته دیشب بهم پیشنهاد نوشیدنی داد که حرف بزنیم بعد کلاس ولی ردش کردم

حتما برو، اتفاقی نیفتاده که، بی‌احترامی نکرده بهت. ولی چقدر عجیب که با یه جلسه، درخواست آشنایی کرده، ...

ی جلسه نبود، این ماه یک جلسه رفتم، ماه قبل چهار جلسه رفتم یعنی پنج جلسه کلا

نه همون اموزشگاه اونم که نیم ساعته بعدش هم سوار ماشینم میشم میرم نه قبلش میبینمش نه بعدش فقط همون نی ...

خوب کاری کردی 

کلا محلش نده 

انگار اتفاقی نیفتاده دیگه والا...دیگه...والا...

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بری سرکلاس آخرش یه جوری دلت به دست میاره وارد رابطه میشی میگه معروف هم هست ممکنه وابسته هم بشی فقط ب ...

منم ترسم از همینه که بازم تلاش کنه راضیم کنه اخرش راضی بشم.

اخه شغل استادای موسیقی جوریه که همش هنرجو دارن بعد میگم از کجا معلوم به بقیه بعدا پیشنهاد نده و هزار جور فکرو خیال وگرنه هم وضع مالیش خوبه هم سنامون میخوره هم همه میشناسنش معتبره، ظاهرشم عادیه

ببین بهش حالی کن که تو معروفی اوکی، ولی فقط در حد یه معلمی که باید آموزش بدی و نه بیشتر، حد و حدود رو براش مشخص کن و حتما تا ته پولی که دادی کلاستو استفاده کن. 

و اینکه این ادمها عادت دارن با همه وارد رابطه میشن و سو استفاده میکنن، هم مجانیه براشون هم شده یه عادت، بیماری جنسی روانی پیدا میکنن.