red_ros مدیر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 279 عنوان هزینه عمل بینی در شیراز | مشاهده متن کامل بحث + 5750 بازدید | 55 پست چقدره؟عمل بینی استخوانی من درباره تو با کسی صحبت نکردم..اما تو از چشمانم سرازیر میشوی 1402/02/17 | 11:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21096 عزیزممم من خانوادم مشکلی ندارن مشکل اینجاس پولش نیس😂 حالا خدا بزرگه گفتم یه ۲۰ تومن وام بگ ... 50تومان وام بگیر میشه انشالله . زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
red_ros مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 279 50تومان وام بگیر میشه انشالله . اره میشه حتی میگم اقساطشو خودم میدم چون ناخن کارمولی سپرده ندارم توی بانک من درباره تو با کسی صحبت نکردم..اما تو از چشمانم سرازیر میشوی
stereptokokosnomonia عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2981 کرک و پرم ریخته😭😂 منم😿😂 «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...»
stereptokokosnomonia عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2981 اره میشه حتی میگم اقساطشو خودم میدم چون ناخن کارم ولی سپرده ندارم توی بانک وام خانگی بگیر «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...»
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6446 نوشته هزینه جراحی بینی توسط دکتر آصفی حدوداً بین 50 تا 60 میلیون تومان هست. واقعا زیاده برا من ... اون موقع که من میخاستم عمل کنم گفت چهل تومن الان حتما زیادترش کرده جهرمبا هزینه پایین عمل میکنن مث اینکه قیمتاشونم مناسبه از ۱۶ تا بیست «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21096 اون موقع که من میخاستم عمل کنم گفت چهل تومن الان حتما زیادترش کرده جهرمبا هزینه پایین عمل میکنن مث ا ... دکتر خوب میخوام . تا 45 تومان . ب نظرت کبود خانی چ طوره؟ زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6446 شماره چیزی نداری بهم بدی؟ پرداخت اقساط قبول میکنه؟ فک نکنم قبول کنه بزن تو گوگل تا هم پیجش بیاد هم شمارش زنگ بزنی جواب نمیدن باید یا حضوری بری یا دایرکت بدی «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6446 دکتر خوب میخوام . تا 45 تومان . ب نظرت کبود خانی چ طوره؟ دکتراش خوبن جهرم و اینکه من اسم کبود خانی نشنیدم شاهمرادی هم هست که خیلی گرونه «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
red_ros مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 279 وام خانگی بگیر میشه راجع بهش کمی توضیح بدی من درباره تو با کسی صحبت نکردم..اما تو از چشمانم سرازیر میشوی
red_ros مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 279 اون موقع که من میخاستم عمل کنم گفت چهل تومن الان حتما زیادترش کرده جهرمبا هزینه پایین عمل میکنن مث ا ... حتما خوب عمل نمیکنن من درباره تو با کسی صحبت نکردم..اما تو از چشمانم سرازیر میشوی
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6446 حتما خوب عمل نمیکنن کارشون خوبه یه دختر تو دانشگاهمون پیش اون عمل کرده هم متقارنه هم مدلش خوبه هم قیمتش مناسبه «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
red_ros مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 279 کارشون خوبه یه دختر تو دانشگاهمون پیش اون عمل کرده هم متقارنه هم مدلش خوبه هم قیمتش مناسبه جدی میگینمیدونی اسمش دکترش چیه؟ من درباره تو با کسی صحبت نکردم..اما تو از چشمانم سرازیر میشوی
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6446 جدی میگی نمیدونی اسمش دکترش چیه؟ چرا صبر کن چک کنم تو پیامامون گفته «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
red_ros مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 279 چرا صبر کن چک کنم تو پیامامون گفته لطف میکنی عزیزمقیمتشم اگر بگی ممنونت میشم من درباره تو با کسی صحبت نکردم..اما تو از چشمانم سرازیر میشوی
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6446 لطف میکنی عزیزم قیمتشم اگر بگی ممنونت میشم مهر آور فک کنم با ۱۶ تومن عمل کرده بزن تو اینستا اسمشو میاره بالا پیجشو احتمالا بعد کاراشو نگا کن «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»