red_ros مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 279 عنوان هزینه عمل بینی در شیراز 5750 بازدید | 55 پست چقدره؟عمل بینی استخوانی من درباره تو با کسی صحبت نکردم..اما تو از چشمانم سرازیر میشوی 1402/02/17 | 11:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6446 ۴۰ به بالا «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
stereptokokosnomonia عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2981 بینی گوشتی هم بگین واینکه چ دکتری خوبه؟ «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...»
stereptokokosnomonia عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2981 ۴۰ به بالا نه باباااا😳 «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...»
red_ros مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 279 ۴۰ به بالا ینی پایین ترین قیمتش ۴۰ هس؟ من درباره تو با کسی صحبت نکردم..اما تو از چشمانم سرازیر میشوی
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6446 ینی پایین ترین قیمتش ۴۰ هس؟ اگه دکتر خوب بخای بری اره ۳۰ اینام هست خوب نیستم آصف و شاهمرادی میگن خوبه ک همینقدره «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
red_ros مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 279 نه باباااا😳 کرک و پرم ریخته😭😂 من درباره تو با کسی صحبت نکردم..اما تو از چشمانم سرازیر میشوی
red_ros مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 279 اگه دکتر خوب بخای بری اره ۳۰ اینام هست خوب نیستم آصف و شاهمرادی میگن خوبه ک همینقدره پس باید قید عمل با ۲۰ تومنو بزنم نه؟ من درباره تو با کسی صحبت نکردم..اما تو از چشمانم سرازیر میشوی
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21095 نه باباااا😳 چرا عزیزم پارسال دکتر دستغیب و دکتر کبودخانی و پوستچی 35بود دستمزد شخصیشون جدا از بیمارستان و دارو و عکس و.... زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21095 من دستغیب دام میخواد برم البته قیمت پایینترم وجود داره زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6446 پس باید قید عمل با ۲۰ تومنو بزنم نه؟ نمیدونم حقیقتا من دکترایی که میشناسم این قیمتا هستن قصد عمل داشتم نوبتم گرفتم ولی باردار شدم «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6446 من دستغیب دام میخواد برم البته قیمت پایینترم وجود داره دستغیب میگن کارش خوب نیست «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
red_ros مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 279 من دستغیب دام میخواد برم البته قیمت پایینترم وجود داره من یکم فقط قوز بینیم میخام بردارمینی با ۲۰ تومن نمیتونم؟ من درباره تو با کسی صحبت نکردم..اما تو از چشمانم سرازیر میشوی
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21095 دستغیب میگن کارش خوب نیست واقعا؟ کی گفت؟ شما کیو یشنهاد میدید؟ زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21095 من یکم فقط قوز بینیم میخام بردارم ینی با ۲۰ تومن نمیتونم؟ کار نشد نداره عزیزم ولی خیلی تحقیق کن خیییلی زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر