2777
2789
عنوان

پیچیدن بند ناف دور گردن جنین

3144 بازدید | 22 پست

کسی تجربه اش رو داره

دیروز طبق پریود ۲۸هفته و ۵ روز

طبق ان تی ۲۹هفته و ۲روز

ولی طبق وزنش ۳۱ هفته و ۶ روز😐

اولش دو دور بند دور گردنش بود، یکی اش همون حین سونو باز کرد ولی یکی اش موند😭 ضربان قلبش هم نرمال بود.

چیکار کنم؟

شب هم حرکت داشت، صبح هم

ولی پریروز وحشتناک حرکت کرد و اینجوری شد، دیروز هم تا شب خوابیده بود

خطرناکه ها برو بیمارستان یهو دور از جون خفه نشه🥺🥺🥺🥺

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا دو دور اشکال نداره میگن، سه دور خطرناکه 

من بند ناف پیچیده بود دور دست و پاها بچم اصلا نمیتونست حرکت کنه بیاد تو لگن🤐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

برا منم یه دور دور گردنش بود اما هیچی نشد داداشم که دو دور دور گردنش پیچیده بود و مامانم هم طبیعی زایمان کرده چیزی نشده نترس طبیعیه 

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
بیمارستان هم برم الان وقت زایمان نیست، کاری هم جز چک کردن ضربان قلب و حرکت جنین نمیشه کرد ولی واقعا ...

ووی دوباره برو سونو

منم استرس گرفتم

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
خطرناکه ها برو بیمارستان یهو دور از جون خفه نشه🥺🥺🥺🥺

این چه حرفیه چرا استرس به جونش میندازی چه کاری ازش برمیاد ؟ هیچی نمیشه 

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
نترس رو پشت خوابیدن تاثیری ندارد... کم موندی شما، آخر راهی، اگه طبیعی میخوای، مواظب حرکاتش باش

اخرشم این تیکره رو رد میکنه و دنیا نمیاد میدونم دیگ😐

دیشب اینقد ب شکمم ظربه زد تموم ماهیچه ها شکمم از درد داشت منفجر میشد

حرکت میکنه ولی جون اخراشه بزرگ شده شدیدا دردم میگیره