2777
2789
عنوان

پرستاری یاهوشبری یا تکنسین اتاق عمل ؟🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من کارشناس بیهوشی ام

اگه بخام مزایا و معایب رشتم رو بگم

مزایا میشه گفت شما بازار کار خیلی خوبی دارید هر چند درامد خوبی گاها تو خصوصی ها نداری ولی خب، بازار کارش عالیه و هر کلینیک و بیمارستانی بری احتمال خیلی زیاد جذب شی، مزایای بعدیش میشه گفت میتونی ارشد پرستاری ادامه تحصیل بدی و تو ازمون استخدامی فوریت پزشکی هم شرکت کنی با مدرک هوشبری ، معایب میشه گفت عدم امکان ادامه تحصیل تا دکتری ، هرچند الان ارشدهوشبری اومده ولی آموزشی هستش و عملا تو کارت تو بیمارستان و جایگاهت تاثیر نداره

سختی و استرس کار بالا ، سر و کله زدن مستقیم با جراح، متخصص بیهوشی، رزیدنت بیهوشی و رزیدنت های جراحی ، درکل آقا بالاسر زیاد داری

ولی حتما توصیه میکنم این رشته رو برای کسایی که صرفا دنبال شغل و بازار کارخوب هستن، حتما هم علاقه داشته باشید به کارگروهی

(اینو کسی‌ که هوشبری خونده 

نوشته من نیستم 

من خودم یک عدد کنکوری هستم 😂)

سلام میخوام درباره رشته خودم پرستاری#   صحبت کنم.

اولا اینکه دروس تئوری واقعا سخت هستن و شما دیگه از ترم ۲ یا نهایتا ترم ۳ باید خیلی درس بخونید و اصلا نمیشه راحت اون واحد ها رو پاس کرد. به جز یه سری دروس مثل تغذیه،فارما و... باید ۱۷ جلد برونر که کتاب های تخصصی و رفرنس های اصلی رشته پرستاری هستن رو طی این ۴ سال پاس کنید ( البته اینکه دانشگاه و استاد شما از رفرنس درس بده یا به جاش جزوه خلاصه شده بده بهتون فرق داره؛ اما حتی اگه دانشگاه هم به شما جزوه خلاصه بده به جای برونر، توصیه میشه برای سواد خودتون بعنوان یک پرستار برونر ها رو جدا حتما مطالعه کنید و مسلط باشید ). دروس درسته که سخت هستن اما خیلی متنوع هستن و شما انگار باید از همه چی تقریبا سر در بیاری و همین تنوع توی دروس بنظرم جالب و جذابش میکنه ( میتونین دروس پرستاری و عناوین ۱۷ جلد برونر رو سرچ کنین و تنوع دروس رو ببینید! )

توی ایران شرایط ادامه تحصیلش تا مقطع دکتری وجود داره و نکته خیلی مهم اینکه گرایش های تحصیلی ارشد و دکتری توی پرستاری فوق العاده متنوعه بچه ها! ( پیشنهاد میدم اینم خودتون سرچ کنین چون من بخوام اینجا بگم خیلی طولانی میشه پیام )

چون کمبود نیروی مدرس در این رشته هست(مخصوصا توی غیر کلان شهرهای ایران) معمولا شما با مدرک ارشد میتونی مربی بالینی کارآموزی دانشجوها یا مدرس دانشگاه برای دروس تئوری بشی( البته هیات علمی با ارشد نمیشه )

نسبت به رشته های پزشکی و دندون و دارو، توی پرستاری شما بعنوان دانشجو خیلییی زودتر توی بالین حاضر میشی(از ترم ۲)

از ترم ۴ با نامه از دانشگاه، میتونین کار دانشجویی توی بیمارستان بردارین که هم بالینتون رو قوی کنین و هم کمی درامد داشته باشین.

شرایط مهاجرتش تقریبا به مقاصد پر طرفدار دنیا اکازیونه و کشورهای اروپایی،آمریکایی،حاشیه خلیج فارس همگی بهش احتیاج دارن و معمولا برای انتخاب مقصد شما مشکلی نداری چون همه جای دنیا خواهان داره. خارج از کشور فیلد پرستاری تخصصی تره و برای مثال travel nurse یا nurse practitioner درامد خیلی بالایی دارن مخصوصا اینطور که من میدونم نرس پرکتیشنر خارج از کشور حتی حق ویزیت،تجویز دارو و تاسیس مطب داره. کشورهای خارجی دست و بال پرستار برای امور زیبایی مثل بوتاکس و...بازه و مجوز قانونیش رو به پرستار میدن که خب درامدش خیلی عالیه. اما چیزی که هست اینه که توی بعضی کشورها وظیفه cleaning بیماران رو هم پرستار به عهده داره ( ایران اینطور نیست و معمولا کمک بهیار/بهیار/نیروی خدماتی ) این کارو انجام میدن که خب باید برای انتخاب مقصدتون اگه با این موضوع مشکلی دارین حواستون باشه.

روح و جسم شما توی شیفت های این شغل،فرسایش زیادی داره؛چون کمبود نیرو هست و یک پرستار خیلی بیشتر از حد توانش باید مریض هندل کنه(مثال میزنم اگه ۱۰ تا مریض رو باید ۳ تا پرستار هندل کنن؛ تو ایران هر ۱۰ تاش میوفته گردن ۱ پرستار چون نیرو نیست) حقوقت توی بیمارستان به هیچ وجه با خدماتی که ارائه دادی نمیخونه و کمتره اما همچنان بازار کارش خیلی خوبه و به هیچ وجه اشباع نیست.دقت و مسئولیت پذیری بالایی میخواد چون هر اتفاقی بیوفته شما قانونا مسئولی و خیلی چیزا میوفته گردنت.وجه اجتماعیش خوبه و رو به بهبود هم هست اما هنوزم تفکر زیر دست پزشک،کسی که نهایت کارش تزریق آمپول و وصل کردن سرم هست وجود داره. ارتباط مستقیم و زیاد و سروکله زدن با بیمار،همراهاش،پزشک و دانشجو و...از سایر رشته های پیراپزشکی خیلی خیلی بیشتره و معمولا هم این افراد اصلا کارهایی که تو براشون انجام دادی رو نمیبینن و فقط منتظرن کوچیکترین خطا یا سهل انگاری کرده باشی! در کل پرستاری تلفیقی از علم تئوری و مهارت بالینه و باید تو هردوتاش خودتو آپدیت کنی و بیای بالا.

فیلد کاریش تو ایران خیلی گسترده اس و میتونی خارج از بیمارستان هم برای خودت درامد خوبی داشته باشی(یعنی محدود به بیمارستان نیستی اصلا و گستردگی و تنوع مقاصد شغلیت واقعا بالاست)؛ بعنوان پرستار پوست و مو، پرستار زخم،پرستار استومی،پرستار سالمندان،پرستار کودک و نوزاد،پرستار ترک اعتیاد و...نمونه ای از اونهاست. معمولا توی ایران پرستارهایی که هوم ویزیت انجام میدن درامدشون خیلی خوبه و بهتر از بیمارستان ساپورتشون میکنه.

(اینم پرستاری)

های

من ترم آخره #اتاق_عملم

راستش دو هفته دیگه فارغ التحصیل میشم😅

به عنوانه کسی که کلی حرص خورد واسه کنکور بگم ارزششو نداره حقیقتا

اتاق عمل باره کاریش خیلی زیاده نسبت به هوشبری و پرستاری

مهاجرتش سخته چون کشورای کمی قبول میکنن مدرک و رشتمون رو

در امدش بستگی به خوده شخص داره ولی خب در مقایسه با کارش به شدت کمه

پیشنهادم اینه اول رو توانبخشیا تمرکز کنین بعدش پرستاری و بیخیال بقیه ی رشته ها بشین 🤍

(اینم اتاق عمل)

دقیقا بدترین اتفاق همین رفتار بد با اتاق عملیاست ولی با پرستار خیلی کمتره 

در عوض پرستار با بیمار و همراه بیمار در ارتباطه که اونم سخته

ولی اتاق عمل که مریض بیهوشه؛ همراه هم اصلا نمیبینن

در عوض پرستار با بیمار و همراه بیمار در ارتباطه که اونم سخته ولی اتاق عمل که مریض بیهوشه؛ همراه هم ...

درسته ولی شرایط هوشبری و اتاق عمل خیلی بده در مقایسه با پرستاری

🏃🏻‍♀️

چرا 

چون با مریض و همراه مریض نیازی نیست سر و کله بزنی 

درآمد تقریبا مشابهی دارن شاید در حد ی تومن اختلاف درآمد داشته باشه 

امکان پیشرفت درش هست و میتونی کمک جراح شی هم درآمد میره بالا هم پرستیژ 

کاش خودم بیارم این رشته رو