2777
2789

خودم آره پارسال یکی رو رد کردم از همه لحاظ خوب بود اما خودشو که دیدم به دلم ننشست.

الان هرچی پیش میرم میگم ای کاش قبول کرده بودم 

ارع

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک خواستگار داشتم که از رد کردنش هم پشیمون شدم و هم نشدم.دلیل عدم پشیمونیم این بود که هرررر کاری کردم به دلم ننشست.البته الان متاهلم ولی اون زمان گاهی پیش خودم میگفتم مورد خیلی خوبیه پس چرا نمیتونم دوستش داشته باشم.

الان مجردی عزیزم؟

نامزدم

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

دیگه بهش فکر نکن عزیزم 

چیزی که مال تو باشه حتما خدا روزیت میکنه و چیزی که مال تو نیست مطمئن باش هیچ وقت بهت نمیرسه چون روزیه تو نیست ، یادت باشه که روزی کَس را کَس نَخُورَد

پارسال ی خاستگار داشتم آخ ک‌چه وضعیییییییی داشت

بابان بهشون‌گفته بود خورم‌کلاس پتجمه😐😐😐لنتیییی من ۲۴سالمهههههههه....ولی خب الان شکر خدا با اونی ک دوسش داشتم عقد کردیم

یک خواستگار داشتم که از رد کردنش هم پشیمون شدم و هم نشدم.دلیل عدم پشیمونیم این بود که هرررر کاری کرد ...

منم الان دقیقاااا توی همین حالتم عزیزم از طرفی به دلم ننشست از طرفی میگم کاش قبول کرده بودم و از اینهمه استرس و حرف مردم راحت شده بودم