2777
2789

خانمها عزیز من 6 ساله ک دارم نوبت دندان پزشکی از تامین اجتماعی میگیرم تبهر زیادی دارم تو گرفتن  کلیه خدمات تامین اجتماعی به همراه دارو با بیمه تامین اجتماعی کلا رایگانه خدمات دندان پزشکی شامل پر کردن دندان سطحی و کشیدن جرمگیری عکس حالا دوستان من با یه 40 تومن براتون نوبت رزرو میکنم هرکس خاست بگه براش بگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا کل دندونام خرابه ۲۳ سالمه از هزینه زیادش نمیتونم برم دندون پزشکی؛شما چطور میشه کمکم کنید؛؛ ...

باید حتما بیمه تامین اجتماعی داشته باشین ک رایگان انجام بدن و به عصب نرسیده باشه چون انجام نمیدن  من تو تمام شهرها نوبت میگیرم فرقی نداره شما نام شهرتونو بگین  تا براتون بگیرم گروه تو روبیکا دارم خاستین اینجا لینک شو میفرستم بیاین گروهم تو روبیکا بهم پیام بدین ک بگیرم 

من تا میام نوبت بگیرم تو ۵دقیقه اول پر شده

باید زیر یک دقیقه نوبت ثبت کنی 5 دقیقه ک نوبت نداره باید آنقدر سریع عمل کنی ک آزاد شد تو همون دقیقه اول بتونی نوبت و بگیری 

09336348628 

شماره تماسم هر کس خاست هماهنگ کنه  بگیرم براش 

پرکردنش انقدر افتضاحه با مواد ارزون اشغال که پر نکنیم بهتره 

کی گفته من خودم پر. کردم چند ساله تقریبا 12 ساله اصلا تکو. ن نخورده چرا اینجوری میگی من ک خودم و خانواده راضی بودیم اتفاقا چون دولتی بهترین مواد و میزارن بهتره قضاوت نکنیم

باید زیر یک دقیقه نوبت ثبت کنی 5 دقیقه ک نوبت نداره باید آنقدر سریع عمل کنی ک آزاد شد تو همون دقیقه ...

خب دیگه چقدر سریع هرچی میگیریم اشغاله

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
کی گفته من خودم پر. کردم چند ساله تقریبا 12 ساله اصلا تکو. ن نخورده چرا اینجوری میگی من ک خودم و خان ...

من دولتی پر کردم همش هست شوهرم بیرون پر کرد روکشم کشید همش ریخت 😂

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
بفرستین برام لینک گروهو بی زحمت

توجه کنید لطفا 📣📣📣📣

دندان پزشکی از تامین اجتماعی میگیرم 

خدمات دندان پزشکی شامل پر کردن دندان سطحی و کشیدن جرمگیری عکس و معاینه و هر تخصص ک شما بخاین ار تامین اجتماعی به همراه دارو با بیمه تامین اجتماعی کلا رایگانه 

https://rubika.ir/joing/CJHCIBIB0TUJTRMRPCIYQNJSVJWDYANF

لینک گروه نوبت دهی تامین اجتماعی کل ایران

فرشته فروغی

09336348628

خب دیگه چقدر سریع هرچی میگیریم اشغاله

منم میگیرم اشغاله اولش ولی مال من زود وصل میشه و تو یه دقیقه ثبت میکنم مشخصات و اگه خاستی لینک روبیکا رو گذاشتم گروه دارم بگو برات بگیرم 40 تومن به من بدی بهتر از اینه که خرابتر شه و مجبور شی بیرون با هزینه بالا پرکنی 

هنوزم میگیری ؟

اره مجبورم کارم اینه بعضی وقتها خسته میشم از نوبت گیری میخام بزارم کنار ولی از بس بهم زنگ میزنن و خواهش میکنن ک بگیرم مجبور میشم بگی م ولی در کل خسته شدم دیگه وقت و بی وقت زنگ میزنن استرس داره ک طرف پول ریخته نیتونم بگیرم یا نه ولی فعلا میگیرم به امید خدا