2777
2789
عنوان

نمیدونم چی درسته چی غلط

86 بازدید | 11 پست

سلام خانما وقت همگی بخیر
راستش نمیتونم تصمیم بگیرم هیچ انتخابی نمیتونم بکنم 
من ۲۱ سالمه یه خواستگار داشتم از اقوامم 
حدودا ۶ ۷ ماهی رو حرفش بود و اصرار داشت دوست دارم 
پسره ظاهرش خوبه درآمدش خوبه خیلی اصرار داشت دوسم داره تلاش کرد با همه حرف بزنه و همه رو راضی کنه 
ولی خانوادم خیلی مخالفن خانوادش اخلاقای خوبی ندارن و اینکه یه بار تو سن پایین ازدواج میکنه و جدا میشه و یه زندگی پر تنش داشته که خودش تمومش میکنه  
خانواده هابخاطر بحث و دلخوریای گذشته از هم تصویر خوبی ندارن مهربون هستیم با هم ولی رفت و آمدمون کمه 
و خب نمیشه گفت ما به اندازه کافی میشناسیمش و میدونیم چیکار میکنه و چطور آدمیه 
اجازه آشنایی هم بهمون نمیدن و تازه اگه هم بدن بحث اینکه تو فامیل همه میفهمن و یه کلاغ چهل کلاغ و ... 
چند بار ردش کردم دوباره گفت بیا منطقی فکر کنیم بیا درست آشنا بشیم و ... 
راستش بیشتر از شرایط و مخالفتا و دخالتا و ... خوب بودن خود طرف و مورد اعتماد بودنش برام مهمه ولی خب نمیدونم چطور آدمی میتونه باشه 
به نظرتون باید کلا بیخیال و منصرف بشم یا نه بهش فکر کنم؟ 
چونکه خیلی اصرار داشت دوسم داره و همه کار برام میکنه دلم نمیخواد سرسری ازش بگذرم 
و خب اجازه ندادن درست باهاش آشنا شم ولی خب تو همون مدت که با هم حرف زدیم اکثرا خوب بود ولی هر جا حس میکرد یکم من توجهم بهش کمه خیلی نارحت و عصبانی میشد 
دوست داشت پا به پاش ابراز علاقه کنم پا به پاش مدام بهش توجه کنم 
و خب اون دو باریم که ردش کردم خیلی بد عصبانی شد و گفت دیگه نمیخواد هیچ وقت منو ببینه و ... و بعدش چند باری میگفت پای کسی وسطه که فلان جا آنلاین شدی باهام چت نکردی و چرا ذهنت درگیره و ... 

تا اینکه وقتی دید من بعد این چند ماه شک دارم چه تصمیمی بگیرم و بین اون و خانوادم موندم و ... خودشو عقب کشید و گفت نمیخواد و من بهش کم توجهی کردم و .. این رابطه به درد نمیخوره ولی خب یه مدت بعدش و شاید هنوزم منتظره ما برگردیم و این رابطه درست شه
خانما به نظرتون رو این کیس فکر کنم یا نه؟ و اینکه چطوری باهاش آشنا بشم که اگه شدش هیچی اگه نشد دلخور نشه؟ 
و اینکه به نظرتون شک کردنا حساسیتا و رفتارای تندش طبیعیه و بخاطر شرایط الان یا توجه خواستنشه و دوسم داره یا کلا اخلاقش اینطوریه؟ 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤

و اینم بگم تو زندگی آدم زحمتکشی بوده و خب سختی کشیده و الان هم تو شرایط سختیه شاید اینم دلیل رفتارهاش باشه ... 

سلام عزیزم

من خودم توی زندگی خودم موندم ولی نکنی بهتره 

هم اختلاف خانواده هاتون و هم اخلاق پسره

خانواده من از خیلی نظرات از پسره بالاتره ولی اونا خودشونو بالا میبین و این شده مشکل 

خود پسرهم اخلاق تندی داره و بقول شما پا ب پاش و بیشتر باید ابراز علاقه کنم 

فردام حتما بهتون میگه بخاطر من از خانواده دورشو و من خانوادتم فقط 

بنظرم خودتو کوچیک نکن مث من و ازش جدا شو 

مطمنا کسای دیگم هستن ک دوست دارن

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من خودم توی زندگی خودم موندم ولی نکنی بهتره  هم اختلاف خانواده هاتون و هم اخلاق پس ...

یعنی به نظرتون کلا شخصیتش یه آدم تندخوئه؟ چون مشاور خودش بهم میگفت نه چون خیلی دوست داره و نتونسته به دستت بیاره و ... تنده اخلاقاش و الان تو شرایط خوبی نیست بعدا آروم میشه و ...

با مامانت حرف بزن راضی بشه بری باهاش آشنا بشی از نزدیک اول با اخلاقش و رفتارش آشنا شو بعد بهش فک‌ کن ...

راضی نمیشن اصلا نه مامان بابام نه داداشم 

بعد اون انقدر حساسه اگه باهاش آشنا بشم و یه چیزی بشه و بهش نه بگم میگه منو بازی دادی ....

یعنی به نظرتون کلا شخصیتش یه آدم تندخوئه؟ چون مشاور خودش بهم میگفت نه چون خیلی دوست داره و نتونسته ب ...

فک نکنم 

بنظرم ک تندخوه 

کسی که دوست داشته باشه خودخوری میکنه ولی نمیذاره تو اذیت بشی 

برعکس من ک اون اذیتم میکنه و من خودخوری میکنم ک اذیت نشه

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
فک نکنم  بنظرم ک تندخوه  کسی که دوست داشته باشه خودخوری میکنه ولی نمیذاره تو اذیت بشی&nb ...

آره واقعا الان خیلی  تنده اخلاقاش 

دقیقا همینطوره 🥲👌

سلام عزیزم من خودم توی زندگی خودم موندم ولی نکنی بهتره  هم اختلاف خانواده هاتون و هم اخلاق پس ...

چقدر شرایطتتون مشابهه 

امیدوارم آرامش بیاد تو رابطتون 🙏 

پس اینایی که میگن با عشق همه چیز حل میشه و فقط باید علاقه و صبر باشه چی؟ این حرفا الکین؟ 

فک نکنم  بنظرم ک تندخوه  کسی که دوست داشته باشه خودخوری میکنه ولی نمیذاره تو اذیت بشی&nb ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 🙏

نقل بازی دادن نیست اگه ببینی تفاهم ندارین جواب رد میدی 

درسته خیلی ممنونم عزیزم 

ولی خب حرف زدم باهاشون راضی نمیشن ...