2777
2789
برای من گل شیرینی فقط خریدن  نه چادر نه روسری

شاید برای عقد میخان بخرن

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا تموم شد عقد کردم 

حلقه یا انگشتر نشون برات دادن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
همسرم میگه چادر سفید می‌بریم  ولی برای من نیاوردن حتی نشونم نیاوردن من ک بلد نبودم مامانم چیزی ...

اسی نامزدی بود؟ خوب الان نامزدین يا عقد؟ 

ببین رسما مختلفه گل 

آره راستی منم وسم پارچه چادر آوردن کوتاه بود بعدش خواهرشوهرم قبل عقد یکی دیگه اورد

برای عقدم خرید نکردی؟مثل کفش و لباس و طلا و اینا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای من اینا بود البته رسمشون

انگشتر و چادر و روسری و کیف و کفش و یدونه لباس اوردن بله برونم چون بعد شام بود وشام همه بچه ها خونه مادرشوهرم بودن سهم مارو هم اوردن هم برای من و هم خانوادم با گل و شیرینی و اینه و قران

نه فقط دو تا انگشتر خرید واسم اونم شوهرم  با گل و شیرینی خواستگاری دیگه هیچیی

چه عجیب😐بازم خدا خیر به همسرت بده که همینقدر در فکرت بوده شهر ما رسمه چادر عقد چادر برای بیرون لباس خونه و بیرون کفش کیف طلا میگیرن برای عروسیم همینا ولی چیزای بیشتر و بهتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی نامزدی بود؟ خوب الان نامزدین يا عقد؟  ببین رسما مختلفه گل  آره راستی منم وسم پارچه چ ...

ما عقد ایم خودشون رسم دارن چادر میبرن واسه من 

گل شیرینی ک خود شوهرم خرید بعد منو شوهرم رفتیم بازار فقط دوتا انگشتر واسم خرید ی نشون ی حلقه 

سر عقد فقط بهم ی سکه دادن ک احتمالا خودش ینی شوهرم خریده ب نام اونا بهم دادن دیگه تموم

مهریه ات چقدره؟کدوم شهرین؟آشنایین با نامزدت یا غریب

1
5
10
15
20
25
30
35
40