2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما عقد ایم خودشون رسم دارن چادر میبرن واسه من  گل شیرینی ک خود شوهرم خرید بعد منو شوهرم رفتیم ...

برای منم فقط قندآوردن و یک حلقه ی نشون که مشخص بود دست دومه.ولی....

کاملا خوشبختم .پس مهم نیست

14سکه  نه غریبه است

چقدر کم😧 فقط چهارده سکه؟خونه و زمین نیست؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
ما عقد ایم خودشون رسم دارن چادر میبرن واسه من  گل شیرینی ک خود شوهرم خرید بعد منو شوهرم رفتیم ...

خب شوهرت خودش بایدبخره دیگه

من‌ازصفرتاصد همه چی رو شوعرم خودش هزینه کرد

نه هیچی

شوهرت خوبه؟ازش راضی؟خوش اخلاقه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
چقدر کم😧 فقط چهارده سکه؟خونه و زمین نیست؟

الان دیگه همه همینقدرمهریه میکنن

ماه پیش میلاد امام حسن (ع)عقد یکی ازفامیلامون بود دامادپزشکه۱۴تاسکه مهریه کرد.خواهربرادراشم همینطوربود مهریه شون

گل اون موقع خیلیییی همه چی ارزونتر بود 

من سال 95 ازدواج کردم اونموقع سکه 1 خرده ای بود ولی باز طرف همسرم سکه هدیه ندادن ولی از طرف خودم هدیه سنگین دادن فقط به خاطر پدر و مادرم چون همیشه هدیه سنگین دادن

خودتو ناراحت نکن گل ان شاء الله دوتایی خوشبخت باشید و عاشقانه کنار هم زندگی تون سبز باشه

الان دیگه همه همینقدرمهریه میکنن ماه پیش میلاد امام حسن (ع)عقد یکی ازفامیلامون بود دامادپزشکه۱۴تاسک ...

والا من دایی خودم قبل عید عقد کرد313تا سکه مهریه کرد شهر ما مهریه ها بالاس مثلا مهریه خودم114تا سکه 3دونگ خونه ی سفر زیارتی 114کیلو شاخ نبات 114تا شاخه گل و114گرم طلا بود تعجب کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرت خوبه؟ازش راضی؟خوش اخلاقه؟

بله .اوایل چون به هرحال شناخت ها کمه یه کوچولو اصطکاک بوجودمیامد.ولی کم‌کم عالی شد.من بهش گیر نمیدم و برخلاف خیلیا که میگن وای ازخودت نگذر خیلی چیزارو مهم نمیدونم

مهم اعصابمه و آرامش تو زندگیم.مادرشوهرو خواهرشوهرمم زیاد نظرمیدن درهرموردی .الکی گوش میکنم ازاین گوش میگیرم ازاون گوش میدم بیرون 

خیلی اتفاقات رو میدونم و با چشمام می بینم و باگوشهام‌میشنوم ولی خودمو میزنم به اون راه یعنی نمیدونم

به نظرمن تنهاراه سعادت همین است🤣🤣🤣