2777
2789
عنوان

فیلم بازا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوتلندر رو ببین روانی میشی عالییییه

همه فصلاش اومده و کامل تموم شده؟ چون من حوصله منتظر موندن فصل جدید و اینا ندارم

ژانرش چیه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
اپلیکیشن فیلم انلاین سانسور نشده سراغ دارم

اخه ببین حوصله نمیکنم فیلم دانلود کنم بعد ببینم . میخوام انلاین بدون دردسر بشینم نگاه کنم بعد یهو میبینی یه صحنه ی 🤐میاذ کرک وپر ادمم میریزه . میخوام اونجوری نباشه🤭

اسمش ایرانفلیکس

توی گوگل پلی هست؟ بعد زیرنویس چسبیده فارسی هم داره یا فقط زبان اصلیه؟ میشه دانلود کرد ازش؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
توی گوگل پلی هست؟ بعد زیرنویس چسبیده فارسی هم داره یا فقط زبان اصلیه؟ میشه دانلود کرد ازش؟

اره گوگل پلی داره، زیرنویس فارسی داره ولی بعضی فیلما علاوه بر اون دوبله هم داره، میتونی بدون اشتراک انلاین ببینی ولی اگه بخوای دانلود کنی باید اشتراک بگیری

اره گوگل پلی داره، زیرنویس فارسی داره ولی بعضی فیلما علاوه بر اون دوبله هم داره، میتونی بدون اشتراک ...

ممنون عزیزم

اره گوگل پلی داره، زیرنویس فارسی داره ولی بعضی فیلما علاوه بر اون دوبله هم داره، میتونی بدون اشتراک ...

بعد طبق تجربت اینترنت زیادتر نسبت به وقتی که دانلود میکنی مصرف نمیکنه؟

پس حتما میبینمش.مرسی قشنگم🌹

خواهش میکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh