2777
2789

سلام.  درمورد روند درمانی تون بگید  خواهشا تجربتون رو در میان بگذارید   . خواهرم  دیروز سه بار حمله داشت  .داروهاش بی فایده ست!  لطفا راهنمایی کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خفیف داشتم

دکتر قلب واسم پروپرانول نوشت روزی یکی خوردم ۱ ماه.

بعدش دیگه حمله نداشتم خداروشکر

بنظرم خواهرت یه روانشناس یا روانپزشک بره

تا در کنار درمان دارویی، مشاوره هم بشه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

به نظر من که دارو کوچک ترین تاثیری نداره 

فقط 

ورزش 

فیلم طنز 

کتاب طنز 

تو فکر نرفتن 

فقط خوشی کردن و با آدم های خوش و بی خیال گشتن 

اصلا ازش نپرسین خوبی یا نه 

مثل یه آدم عادی باهاش برخورد کنید

من خفیف داشتم دکتر قلب واسم پروپرانول نوشت روزی یکی خوردم ۱ ماه. بعدش دیگه حمله نداشتم خداروشکر ب ...

منم سال  قبل داشتم مث شما بودم .  با دارو خوب شد

پریروز بود که این اتفاق برام افتاد فکر کنم رفتم بیمارستان آرامبخش زدن بهم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
حاضر نیست سبک زندگیشو عوض کنه .   متاسفانه

بهش بگید و اجازه بدید خودش تصمیم بگیره باید یه مدت رهاش کنید تا خودش بتونه تصمیم بگیره و به خودش بیاد 

بهش مسئولیت بدید تا سرش گرم بشه و انگیزه بگیره

دکتر شمس تو بیمارستان امام حسین تهران خیابان شهید مدنی عالیهههه،شوهرم ۳سال درگیربود بااون نسخه اون خوب شد🥰

دیرنوبت میده مثلا۳تا۶ماه دیگ ولی می ارزه

مطب بیرون نداره 

منم سال  قبل داشتم مث شما بودم .  با دارو خوب شد

خفیف در چه حد 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
من که ۱۵ ساله دارم

حالت هاتون چطوره؟

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی