2777
2789

سلام دوستان 

من هفته قبل بخاطر موضوعاتی که قابل مطرح شدن نبود از خانواده همسرم ناراحت بودم و ترجیح دادم کمتر به مادرشوهرم زنگ بزنم که نخوام حرفی بزنم یا چیزی بگم 

تا اینکه خودش زنگ زد و با حالتی طلبکارانه گفت خبری ازت نیست زنگی نمیزنی 

منم ای کاش نمیگفتم ولی گفتم خب مگه کی به من زنگ میزنه هی از من توقع دارید تلفن به دست باشم گفت یعنی کی ؟ گفتم خواهرشوهر خود شما مگه چقد حال منو می‌پرسید منم مثل بقیه بیخیال شدم 

ایشون هم میرن این خبر رو میزارن کف دست خواهرشوهر 

اونم زنگ زد تمام دق و دلی چندین ساله رو کوبید توی صورت من حتی توی مهمونی بهش دس داده بودم روبوسی نکرده بودم باعث ناراحتیش شده و کلی نکته های ریز دیگه که گفت حالا که به گله شده ما ام این گله هارو داریم 

آقا کاش نمیگفتم خیلی احساس بدی دارم این حرفا رد وبدل شده الان چیکار کنم احساس پوچی بهم دست داده شوهرم هم طرف کسی رو نمیگیره میگه خودتون میدونید من باید چیکار کنم خیلی حالم بده 

بسپرش به خدا درست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا همسرت کار خوبی میکنه ولی بهش بگو دوست داری دلداری ببینی تا بتونی زودتر اروم بشی

دوم بنظر من اگه هتاکی کردی تو حرفات به اونا)اگه اینجا نگفتی(عذرخواهی کن ازشون وگرنه گله کردی و شنیدی دیگه تمام.به روی خودت نیار این موضوعات و هرچی بیشتر بکشی کش میاد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دیگه گفتی برات مهم نباشه

خب احساس میکنم روش باز شده منم گفت من با مادرت دردل کردم کاش انتقال نمی‌داد به شما که اینقد دلت پره 

بسپرش به خدا درست میشه

حالت خوب میشه

بهتر که ناراحتیا مطرح شد . حالا یا حلش میکنید یا میدونید طرف مقابل ناراحته و شما هم ناراحتید و از بی محلی هم ناراحت نمیشید 

حالا یه سوال . مگه شماها به خانواده ی همسر برای احوالپرسی زنگ میزنید?

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اولا همسرت کار خوبی میکنه ولی بهش بگو دوست داری دلداری ببینی تا بتونی زودتر اروم بشی دوم بنظر من اگ ...

نه با حفظ احترام بود هم من هم اون ولی من ۱۰ ساله از این مسائل پیش نیاوردم دلم میخواست یه گله کردم کسی اینجوری حمله نکنه بهم 

بسپرش به خدا درست میشه

عزیزم بیخیال 

ی چیز مثبت داشت اینم این بود فهمیدین روی چه چیزهای حساس هستن و سعی کنید اونا رو رعایت کنید و اونا هم فهمیدن که شما انتظار دارید دو طرفه باشه اتفاقا گاهی حرف زدن خوبه و گاهی نیازه دو طرف انتظار ها همدیگه رو بدونن گلم ناراحت نباش خودتو به بیخالی بزن و چقدر ماشاءلله بنظرم عاقل هست وارد این بحث نشده و تصیمیم رو به اختیار شما گذاشته چون اگه طرف شما رو میگرفت مادرش رو نادیده گرفته بود و اگه طرف مادرون شما نادیده گرفته شده بودین 

ان شاءلله گلم مشکلتون برطرف شه

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚
طوری نیست دیگه کاریه که شده بجاش شماهم متوجه شدی چیا اونارا ناراحت کرده اونام فهمیدن چیا شمارا ناراح ...

الام زورم میاد چیزایی که ناراحتی هست براش رو رعایت کنم خیلی رو داره که خوبی هامو ندیده مسخره بازی راه انداخته چرا فلان جا خم نشدی جلو من 

بسپرش به خدا درست میشه