2777
2789
عنوان

بعد از ۱۰ سال یه گله کوچیک آتیش شد افتاد به جونم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 42 پست
الام زورم میاد چیزایی که ناراحتی هست براش رو رعایت کنم خیلی رو داره که خوبی هامو ندیده مسخره بازی را ...

اکثر خانواده شوهر همینن، اصلا برات مهم نباشه ، هر چی خوبی کنی سر یه کلمه همشو دود میکنن، رو خودت کار کن قویتر باشی

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
حس بیخودو مزخرفیه. تجربش کردم

من برام تلنگر شد ک هرررررجا‌حرکتی کررن ک نباید میکردنو ب روشون میارم . .چون خودمم میدونم ک جوری رفتار نمیکنم ک بهونه دستشون بدم واسه همین زبونم درازه لاقل سعی کردن ی ذره کمتر‌دروغ بگن

parasoo1989@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه گفتی خیلی بدم نشده حداقل خالی که شدی اتفاقا گفته بشه گله بهتره این تجربه منه خصوصا که شوهرت طرف اونام نیست باز بی طرفیش بهتر از اینکه طرف اونا باشه گرچه که باید طرف شما باشه ولی بین بد وبدتره 

ناراحت نباش بالاخره تو گفتی اونام گفتن 

فقط لبخند بزن 🫶🏻

اتفاقا بهترین کار رو کردی

من قبلا نمیگفتم ولی الان کامل میگم چون به شدت رو دلم مونده بود و باعث خودخوری شده بود

الان همه میدونن من رو یه چیزایی حساسم اگرچه بازم خیلی جاها اصلا رعایت نمی کنن و لی از قبل بهتر شدن

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
حالت خوب میشه بهتر که ناراحتیا مطرح شد . حالا یا حلش میکنید یا میدونید طرف مقابل ناراحته و شما هم ن ...

مثل اینکه باید زنگ زد ولی همیشه بیشتر از طرف من و مادر شوهر بوده دخترا هیچوقت زنگ نمیزنن تولد و چیزی تبریک بگن 

بسپرش به خدا درست میشه
هرچقدر بهش فکر بکنی توذهنت بزرگترمیشه سعی کن خودتو جلوشون نبازی

الان منتظرن که من عید نگفتمشون دعوت کنم من نمیخوام دعوت کنم 

بسپرش به خدا درست میشه

با گذر زمان این حست از بین میره عزیزم

دلنگران نباش 

زندگی همیشه گیت رو ادامه بده گلم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

حالا شما یه حرفی گفتین، و مادر شوهره چرا رفته بهش خبر داده،  حالا خبر هم داد به کنار خواهر شوهره چه زود دعوا راه انداخت! بیشتر از صد بار عروسمون گله ی ما رو پیش مادرم کرده که هیچ حتی فحش و غیره هم داده! مامانم هم به ما گفته ولی هیچ موقع باهاش  در این مورد حرف نزدیم!   اونقدر حرف مهم و اساسی پیش ما سه تا خواهر زده شده که اگر گوشه ای از اونا رو بگیم چن تا خانواده بهم میریزه، حتی پیش مادرم هم نمیریم که مبادا به کسی بگه!