2777
2789
عنوان

بعد از ۱۰ سال یه گله کوچیک آتیش شد افتاد به جونم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 42 پست
اتفاقا بهترین کار رو کردی من قبلا نمیگفتم ولی الان کامل میگم چون به شدت رو دلم مونده بود و باعث خود ...

مشاور میگفت باید نیازهاتو ببینی حالا که نیاز خودمو دیدم و مطرح کردم بد جوری خورده توی ذوقم 

بسپرش به خدا درست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل گله وقهر نیستم اما چندباری که پیش اومده چون هیچ خطایی نکرده بودم طرف مقابلم قشنگ محکوم شد و سکوت کرد... اصلا تا حالا دل نشکوندم.. تلاش کردم خوب باشم.. سریه جمله جاریمو برادر شوهرم دوسال قهر کردن.. اخرشم گفتن تقصیر منه.. منم قشنگ ثابت کردم زمینه رو جاریم ایجاد کرد البته به خودش هنوز نمیدونم منتقل کرده به شوهر پر مدعاش یا نه

مثل اینکه باید زنگ زد ولی همیشه بیشتر از طرف من و مادر شوهر بوده دخترا هیچوقت زنگ نمیزنن تولد و چیزی ...

من تا حالا زنگ نزدم . مگر کار مهمی بوده باشه در حد یکی دو دقیقه تماس گرفتم . ولی احوالپرسی نه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حالا شما یه حرفی گفتین، و مادر شوهره چرا رفته بهش خبر داده،  حالا خبر هم داد به کنار خواه ...

دقیقا منم گفتم حالا من ار یه چی ناراحت بودم جواب سر بالا دادم به مادر شوهر چرا هیزم کشی کرده رفته به دختره گفته و از اون احمق تر دختره که ۱۰ صبح روز شنبه حال منو خراب کرد با دق و دلی هاش 

بسپرش به خدا درست میشه
مشاور میگفت باید نیازهاتو ببینی حالا که نیاز خودمو دیدم و مطرح کردم بد جوری خورده توی ذوقم 

من چی بگم که یه تازه عروسم و چند ماهه نه زنگ زدم به مادرشوهرم نه خونش رفتم اونم همین کار رو میکنه،چقد آدما نامهربون و بیرحم شدن😔من همیشه زنگ میزدم بهش حالا که نزدم اونم نمیزنه خدا خودش تقاص منو ازش بگیره😭

خدایا شکرت🤍
الام زورم میاد چیزایی که ناراحتی هست براش رو رعایت کنم خیلی رو داره که خوبی هامو ندیده مسخره بازی را ...

پس اگر حرفاش غیرمنطقی بود بهش فکر نکن و سعی کن یه مدت ارشون دورباشی تا اثر حرفاشون کم بشه الان حق داری ناراحت باشی زمان ک بگذره برات عادی میشه

پس اگر حرفاش غیرمنطقی بود بهش فکر نکن و سعی کن یه مدت ارشون دورباشی تا اثر حرفاشون کم بشه الان حق دا ...

مثلا میگفت فلان مراسم ما نیومدی در صورتی که مادرم بیمارستان بوده و توقع داشته من هر جور شده خودمو برسونم بهشون 

یا مثلا از مسافرت اومده من دیر زنگ زدم بهش اینجور چیزا که بیشتر برای آدمهای عقده ای و نمک نشناسه خوبی ها رو نمیبینن و دنبال سوژه بدی هستن

بسپرش به خدا درست میشه