2777
2789
عنوان

دندانپزشک با تجربه و با انصاف شیراز

1900 بازدید | 15 پست

ارتودنسی انجام دادم و بخاطر خشکی دهانم دندانهام افتضاح شده و داغون همه خراب و بد ظاهر ؛کلی هزینه کردم و حالا هم اینطور شد؛ 

میترسم برای روکش و لمینت برم جایی بازهم خراب کنن و بد بشه،اگه جایی و یا دکتری میشناسید ممنون میشم معرفی کنید🙏🙏

این نیز بگذرد  

فهمیدی منم لایک کن ممنونم🤍

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ؛تیرویید عمل کردم احتمالا از اونه. هرچی میخورم اب هم کنار دستم هست🥺🥺🥺

ببخشید مگه تیروییدت.ن مشکل داشت؟درآوردیدش؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ببخشید مگه تیروییدت.ن مشکل داشت؟درآوردیدش؟

من کلینیک سلامت ، افرین رفتم چون بیمه تکمیلیمون اونجا بود کارشون خوب بود.ولی برا روکش دندون پیش اون خانم دکترش بری بهتره چون هم آقا هست هم خانم.پرکردنیامو آقا انجام داد ولی روکش خانمه بهتر بود چون خودمو همسرم انجام دادیم برا روکش اندازه گیری خانمه بهتره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

دکتر نریمان ایرجی.جراح و متخصصه.

شک نکن بهترین گزینه ست.

کاربلد و زبرو زرنگ..نصف فک و فامیلای ما بیمارش بودن همگی ام ازش راضی ان، دکتر خوب نعمته...

اینم ادرس مطبش
 اردیبهشت غربی، جنب داروخانه ی دکتر نقوی، مجتمع پزشکی سینا، طبقه۳