2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم منم مثل تو الان چند وقته پریود نشدم و علائم بارداری ندارم بیبی چکام منفی شدن چهارده روز ا ...

منم هیچ علایمی ندارم .نه از پریود نه از بارداری .بیبی چکامم کاملا منفی میشن .۲۸روز تاخیر دارم استرس نابودن کرده .میترسم برم آزمایش خون

رنمیدونم چرا منم میترسم برم ازمایش خون

انشالله همه چشم انتظارا دامنشون سبز شه .من که همیشه باور ندارم یروزی بچه داشته باشم 😭بودن کسایی که مثل من فکر کنن؟

نه آزمایش ندادم .میترسم برم آزمایش ‌‌دقیقا دوماهه که پریود نشدم و در اصل یک ماه تاخیر دارم بیبی چکام ...

منم هنوز پریود نشدم میترسم برم ازمایش بدم

امروز صبح بیبی چک زدم بعد از یک ساعت یه هاله کمرنگ انداخت

نمیدونم درسته یا نه

میخوام هنوز یه چند روزی صبر کنم بعد دوباره بیبی چک بزنم

نه آزمایش ندادم .میترسم برم آزمایش ‌‌دقیقا دوماهه که پریود نشدم و در اصل یک ماه تاخیر دارم بیبی چکام ...

اولش بیبی چک زدم انگاری خراب بود اصلا هیچ خطی ننداخت بعد یکساعت دیدم یک خط با یک خط خیلی کمررررنگ افتاده

اولش بیبی چک زدم انگاری خراب بود اصلا هیچ خطی ننداخت بعد یکساعت دیدم یک خط با یک خط خیلی کمررررنگ اف ...

عزیزززممم انشالله که بارداری😍 .بیبی چک خط کمرنگش هم دلیل بارداریه .من هیچ خطی برام نمیزنه یک خط پررنگ میزنه فقط😔

عزیزززممم انشالله که بارداری😍 .بیبی چک خط کمرنگش هم دلیل بارداریه .من هیچ خطی برام نمیزنه یک خط پرر ...

یعنی بعد یک ماه امکانش هست باردار باشم و بیبی چک نشون نده؟