2777
2789
عنوان

شما باشین طلاق میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 128 پست
آره خوبه ولی هر چی داره بنام کسی زده.  به من هم تا الان بخور نمیر میداده

با اين شرايط من بودم نميشدم 

تو خونه انگار نميديدمش 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
وقتی خودش رفته دیگه چاره چیه؟چ پرو هم هس.جداشو برو ی کاری دستو پا کن . مدرکم جور کن بچتو بدن ب خودت

اگه بچه رو بگیرم دیگه اون هیچی بابت خرجی نمیده. 

دوم اینکه اصلا حضانت نمیده

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوبه ولی هر چی داره بنام کسی زده.  به من هم تا الان بخور نمیر میداده

پس ولش کن بذار بره پی زندگیش،خدای تو و بچه ات هم بزرگه 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
با اين شرايط من بودم نميشدم  تو خونه انگار نميديدمش

در عمل نمیشه من چند ساله خبر دارم هر روز شبم با غم  و استرس گذشت. 

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭
پس ولش کن بذار بره پی زندگیش،خدای تو و بچه ات هم بزرگه 

دوست دارم بهترین راه رو انتخاب کنم عاقلانه و بدور از احساس

دیگه طلاق خشک وخالی فک نمیکنی زیادی خوشبحالش میشه؟؟  مهریه ونفقه تو تمام وکمال میگیری!!

آره اگه بخوام طلاق بگیرم سعیمو میکنم

اگه بچه رو بگیرم دیگه اون هیچی بابت خرجی نمیده.  دوم اینکه اصلا حضانت نمیده

ببین بگو من طلاق نمیخام میخام زندگی کنم. بالاخره یا مهریه رو میده یا بچتو میده دیگه ی طوری میشه . بهتره با یه وکیلی مشاوری چیزی حرف بزنی ببین بهترین راه چیه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
وقتی نمیخوادت،چه با بچه چه بی بچه جدا شو.اگه بمونی فقط عذاب میکشی

چند ساله دارم عذاب میکشم

آخه دوست عزیز اولا متاسفم بخاطر این اتفاق

ثانیا چه شما خوب و عاقلانه فکر کنی چه نه

همسرتون درخواست طلاق رو داده

و طلاق همیشه با مرد

مگر اینکه زن حق طلاق داشته باشه

چن  سالته

36

ببین خانواده همسرم خیلی پولدار هستند،و مردهاشون اکثرا خانم باز.

زن های خودشون خبر دارند ،ولی به خاطر ثروت فراوان مرده،طلاق نمیگیرند چون میدونند بعدها ،صاحب همه چیز میشن.

ولی شوهر شما که همه چیزش به اسم یکی دیگه هست و خودش هم مشکل اخلاقی داره اصلا به درد زندگی نمیخوره 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم