2777
2789
عنوان

شما باشین طلاق میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 128 پست
چ راحتم درخواست داده کسی مخ شو زده؟

آره عاشق یکی شده با دختره رفته دم خونه ی مامانم. که بچه رو تحویل بگیره. مامانم از تو اف اف دیدشون

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط مالیت چه جوریه بعد طلاق منبع درامد داری؟ شوهرت چیزی داره بهت بده

دنبال کارم

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

همه رو بنام کسی زده سالی یا دو سالی یه سکه

آره عاشق یکی شده با دختره رفته دم خونه ی مامانم. که بچه رو تحویل بگیره. مامانم از تو اف اف دیدشون

این جز مسائل جنسی عشقی در دل ندارد باور نکن ک عاشق باشه مرد خانوم باز عاشق نمیشه بابا اگه میخواست عاشق بشه عاشق تو میشد و بچش

وقتی خودش رفته دیگه چاره چیه؟چ پرو هم هس.جداشو برو ی کاری دستو پا کن . مدرکم جور کن بچتو بدن ب خودت

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
وضعیت مالی شوهرت خوبه؟

آره خوبه ولی هر چی داره بنام کسی زده. 

به من هم تا الان بخور نمیر میداده

حالا ک اون درخواست داده و باعث اصلی طلاق اونه توافقی و قبول نکن مهریه بگیر 

پس حق ت از اینهمه زحمت ت خونه اون چی بوده بی دردسر طلاق و بره دنبال عشق و حال 

اگر بچه داری پول شیر اونم بگیر 

چ بی رگ و ریشه😖😖😖😖

😔😔😔😔😔طلاق بگیر 

سایه همچین پدری بالا سر بچه نباشه بهتره

ول کن اینارو 

بعد طلاق بهتر نشه بدترم نمیشه وضعش

میگه یارو زن بازه بی شرف

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

خیلی پررو هست.مرتیکه رفته هر غلطی دلش خواسته کرده بعد تقاضا طلاق توافقی کرده؟؟

برو دادگاه بگو من طلاق نمی خواهم .بشین تو خونه ات دهنش و صاف کن حداقل یک چیزی داره بگیر واسه اون دختره ... نمونه حق بچه ات هست