السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭
آره عاشق یکی شده با دختره رفته دم خونه ی مامانم. که بچه رو تحویل بگیره. مامانم از تو اف اف دیدشون
السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شرایط مالیت چه جوریه بعد طلاق منبع درامد داری؟ شوهرت چیزی داره بهت بده
دنبال کارم
شرایط مالیت چه جوریه بعد طلاق منبع درامد داری؟ شوهرت چیزی داره بهت بده
همه رو بنام کسی زده سالی یا دو سالی یه سکه
وقتی خودش رفته دیگه چاره چیه؟چ پرو هم هس.جداشو برو ی کاری دستو پا کن . مدرکم جور کن بچتو بدن ب خودت
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...