یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
. میوه . ساندویچ سرد و سبک و اب و ابمیوه . کلاه و عینک و وسیله بازی مثل توپ یا بدمینتون و… اگر اجازه بدن
من که رضایت نامه رو امضا نکردم، کلاس دوم هست. نمیدونم دو دل شدم وداخرش نذاشتم! الانم عذاب وجدان دارم میخواهم روز اردو با چند تا از دوستاش که اونا هم نمیرن هماهنگ کنیم ببریمشون پارکی چیزی و مثل اردو براشون غذایی چیزی درست کنیم! به نظرتون پیشنهاد خوبی هست به مادرهاشون بگم؟! چند نفری هستند باهاشونم رودرواسی چیزی نداریم