2777
2789
عنوان

مهربونا یلحظه تشریف میارین🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 197 پست
سلام در راستای اون کامنتی که تو اون تاپیک گذاشتین منم خیلی دوست داشتم یکم باهم راجبش حرف بزنیم ولی ...

تمام کسایی که به هر نحوی دختراشونو اذیت میکنن،دختراشونو زنده بگور میکنن و....خیلی موارد دیگه هم لایق دختر داشتن نبودنو نیستن....من خودم دوتا پسر دارمو یه دختر 

ما احادیث کم نداریم راجب جایگاه و مقام و منزلت دختر داشتن... 

من نمیفهمم وقتی تو تاپیکی راجب یه خانواده ای که از دختر دار شدن ناراحتن من میام به اون موضوع واکنش نشون میدم چرا باید همههههه پسردارها ناراحت بشن؟!؟! 

آیا من گفتم همه اونایی که دخترندارن بی لیاقتن؟!؟! 

کلا شما نیستی که تو نی نی سایت یسریا فقط میگردن تو تاپیکا یچی بخونن ناراحت بشن الکی....

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

تمام کسایی که به هر نحوی دختراشونو اذیت میکنن،دختراشونو زنده بگور میکنن و....خیلی موارد دیگه هم لایق ...

اگر میخواستین به اون موضوع واکنش نشون بدین خب میگفتین اون خانواده لیاقت ندارن
والا فعلا که شما ناراحت شدی من اون همه با ادب احترام نوشتم یه وقت بهتون بر نخوره کاملا الکی سر هیچی ناراحت شدین چون یکی بهتون گفته حرفتون اشتباه داشت
هرکسیم بهتون جواب میده فقط میگین ایاااا من گفتم هرکی دختر نداره بی لیاااقتهه؟ بله دقیقا مفهوم جملتون همین میشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میخواستین به اون موضوع واکنش نشون بدین خب میگفتین اون خانواده لیاقت ندارن والا فعلا که شما ناراح ...

شما هرجوری دوس دارین فکر کنید.... 

از این به بعد حواسمو جمع میکنم تو هر تاپیکی کاملا حرفامو بشکافمو واضح بگم تا شماها بفهمین

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘