2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اگ بتونم میگم 

خواب دیدم با مامانم میخوایم بریم یک جایی

قبل رفتن میریم یک خونه ای انگار خونه یکی از اشناها بود(تاحالا خونه ای ک تو خوابم دیدم رو درواقعیت ندیده بودم)

اونجا مامانم داخل اتاق داشت اماده میشد منم توی هالش درحال اماده شدن بودم که رفتم جلوی در دیدم(فامیلای همین اقایی ک درحال حاضر دوسش دارم و باهم در ارتباطیم و خواستگاری هم قبلن اومده ولی فعلا خانوادم امادگی ندارن و خانواده ها در جریانن) فامیلای این اقا از جلو در خونمون رد میشدن و اینم بگم در کمال تعجب همشون سوار موتور بودن:/ درحالی ک اکثرشون از وضعیت مالی نسبتن خوبی برخوردار هستن . خودمم توی خوابم متعجبم ک چرا با موتور دارن میان

اقا اینا میان خونه ما میشینن کا زنای فامیل همون اقا . و همینطور یک زن با دوتا دخترش هم میاد میشینه که انگار زنه منو میبینه و برای پسرش از من خوشش میاد(من تا حالا توو واقعیت این زنو ندیده بودم) 

بعدش میرم اتاق مامانم میگم مامان یه گله ادم منتظرتن اماده شدی یا نه ک میبینم مامانم داره غذا میپزه

و برای غذا فقط اون زن و دوتا دخترشو توی اتاق دعوت میکنه . و ماهم باهم غذا میخوریم منو و دوستم و مامانم و اون زن و دوتا دختراش(اینم بگم من توو خوابم اصلا از اون زن و دختراش خوشم نمیومد) 

این زن سر سفره روی ظرف غذا سمت من ۳عدد یا ۴ عدد جعبه طلا(انگشتر) میزاره که مثلن مال منه . فکر کنم به مامانم هم میده . بعد از اون سر سفره دوباره یک جعبه کوچیک طلا میده ک وقتی میبینم توش طلا نیست پر از سوزن ته گرده 

و بهم میگه دیگه فقط اینو داشتم همینم ب تو میدم

)ولی من کلا توو خوابم از اون خانم خوشم نمیومد)

بعد از اینا میرم با دوست صمیمیم اماده شم بریم بیرون ک توی کمد رو باز میکنم یک کفش سفید میبینم فکر میکنم خواهرم تازه خریده بعد ب دوستم میگم عه این کفش برا کیه میگه برای منه و میگیره . بهش میگم میشه بدی بمن من بپوشمش و در همین حال کمد دیگه رو باز میکنم و توی اونم چندین تا کفش تازه پیدا میکنم رنگ های سبز قرمز ابی...

دوستم میگه اینام مال منه و خودش رنگ قرمز کفش کتونی برمیداره(همشون نو بودن داخل کاور بودن) خلاصه دوستم قرمزو برمیداره میگه اینو میپوشم تا با مانتو(که رنگ مانتوش قرمز بود) ست باشه . و همینطور کفشو میپوشه

منم بهش میگم میشه این سبز(کفش کتونی نو رنگ سبز کمرنگ که مال دوستم هست) رو میگم میشه بدی من بپوشم (کفش کتونی خودم کهنس میخوام اینو بپوشم) با مانتو سبز کمرنگی ک پوشیده بودم ست شه.

بعد با دوستم باهم میخندیم ک یوقت کسی مسخرمون نکنه که هردومون مانتو و کفشمونو ست کردیم و باهم میخندیم

اما من دو دل بودم ک اون کفشو بپوشم یا نه . اول فک کنم ی بار میپوشم ببینم بمن میاد یا نه اما بعد ب کفش خودم نگاه میکنم دو دل میشم فک کنم در میارم و فکر میکنم کدومو بپوشم درحال ک یه لنگه از کفش نو پام بود..

.

(اینم در اخر بگم رابطه منو اون اقایی ک باهم هستیم جدی ک عمیقه و همو دوس داریم)..

@bodycoach       عزیزم تو بودی اون سری خواب منو تعبیر کردی؟؟

بله

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
این خوابی ک توی همین تاپیک تعریف کردمو هم تعبیز میکنی؟ اون سری گفتی اقایی ک باهاشی میاد خواستگاری و ...

خدا رو شکر گلم ،بزار بخونمش 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من