2777
2789
عنوان

سوال از کابینت دارم خیلی فوریه

58 بازدید | 4 پست

بچها همسرم خیلی بهم اعتماد داره ورو همین اعتماده این مسولیتو به اصراره من داده بهم 

ما ۳۰ م پول داریم برای کابینت خونمون گذاشتیم کنار ولی مستجر تو خونه هامونه برج ۷ میاد بیرون برای همین مامیخواییم الان چوبشو بگیریم اون موقع نصب برنیم به یکی تو دیوار زنگ زدم اسم شرکتشونو واورد شماره مهندس و هم داد وتو کاره دکوراسیونه خونه هم هستند الان بهم گفته تو کشاورز ۳و۴ دفترمهندس هست که میتونید برید پیشش ازش مشاوره هم بگیرید خیلی مطمئن حرف میزد فامیلشم سیاهنوشه فقط نمیدونم چرا استرس دارم که واقعیته یانه حرفاش گفتم ازشما بپرسم کسی میشناسه اینو 

هرچی خوندم هیچی حالیم نشد

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنباله سوزن تو انبار کاه میگردی؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜