2777
2789
ببخشید ولی امضا چرا ؟؟

چون یعنی دختر جهاز کامل آورده و خانوادش و خودش یکی از فامیلاشون باید امضا بدن ک این جهاز حتی پسر ۵قلم گفتیم میخره واس عروسه و دختر کامل اورده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جارو برقی

جارو رباتیک (ب جای جارو شارژی و جارو دستی)

هم زن حرفه ای

سبزی خوردکن

ساندویج ساز

سرخ کن

گوشت کوب برقی

آب مرکبات یا آبمیوه گیری

فر تو کار ب جای توستر مکروویو و...

گاز صفحه ای

کولر

ظرف شویی

لباس شویی

پنکه 

اتو پرس یا بخار

قهوه ساز و چای ساز

بقیه چیزا ب نظرم بیخوده و ب کار نمیاد و پول الکی دادنه

من سه ساله ازدواج کردم 

لوازم برقی کوچک ضروری 

اتو و جارو برقی 

آب میوه گیری سه کاره و گوشت کوب برقی سه کاره 

سعی کن زیاد دور و بر خودت رو شلوغ نکنید عوضش همین چهار مورد رو مارک خوب بخر 

جارو فیلیپس اتو تفال آب میوه گیری پاناسونیک گوشت کوب برقی بوش 

.

من آذر 1400 اومدم خونه خودم...وسایل برقی که من دارم:

چرخ گوشت,آسیاب,ساندویچ ساز.غذاساز.آب میوه گیری.مخلوط کن.مایکرو ویو.اسپرسو ساز.پلو پز.چای ساز.

اما از توی این موارد;از چای ساز و پلو پز اصلا استفاده نکردم چون شاغل نیستم و خونه دارم زیاد به دردم نمیخوره اسپرسو ساز هم اگر آدمی نیستی که اهل قهوه باشی به دردت نمیخوره من رو جهیزیه نخریدم بعدا واسه خودم خریدم چون قهوه میخورم.ساندویچ سازهم برای یعضی کیکا و فینگر فودا و کوکوها خوبه اما نباشه هم ضروروی نیست.

آسیابم خودم نخریدم واسه ام کادو دادن اما در کل من میپسندم تو خونه باشه چون اکثرا خودم ادویه هامو آسیاب میکنم.

ایشالا که هرچی میخری به خوشی توی خونه ات ازشون استفاده کنی و خوشبخت باشی عزیزم❤️😍

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
چون یعنی دختر جهاز کامل آورده و خانوادش و خودش یکی از فامیلاشون باید امضا بدن ک این جهاز حتی پسر ۵قل ...

چه رسم جالبی ما ازین رسما نداریم حتی رسم نداریم دختر جهاز کامل بخره دو سه قلمم اگه بخواد میتونه با خودش ببره ولی من دوست دارم با جهاز تقریبا کامل برم

چه رسم جالبی ما ازین رسما نداریم حتی رسم نداریم دختر جهاز کامل بخره دو سه قلمم اگه بخواد میتونه با خ ...

ن‌ما جهاز خیلی سنگین به عروس میدیم داماد۵قلم میخره مهریه سنگین میگیم بعد داماد اون چیزایی ک میخره باید امضا کنه ک واسه عروسیه،بعد دختر قبل عقد و قبل عروسی برای معاینه می‌بریم باید مادر داماد بیاد

برگه میگیریم برگه اصل دست خانواده عروس میمونه برگه کپی به مادر داماد میدیم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚