2777
2789
عنوان

اخلاق بد دارم

33 بازدید | 2 پست

یه اخلاق بدی دارم یچی بره تو مخم دیگ تمومهه

کل روز درگیرم میکنه .مثلا یاد یکی میوفتم تا زنگ نزنم بهش ول نمیکنم ، یا یچی باید سر در بیارم

تا انجام ندم ول نمیکنم .

خیلی اخلاق بدیه اذیتم میکنه

چیکار کنم رها کنم افکارمو ؟

عزیزم با نفسی که وادارت میکنه مبارزه کن  با خودت عهد ببند هرموقع اینفکرا میاد سراغت برعکسشو انجام بدی تا این عادتارو ترک کنی 

ذکر اعوذ بالله من الشیطان رجیم . استغفرالله و لاحول ولا قوة الا بالله بخون تا بتونی به نفست غلبه کنی 

اگه گاهی از اختیارت فرارکردو انجام دادی  خودتو جریمه کن مثلا بجاش روزه بگیر یا اون روز خودتو از وعده غذایی که پختی محروم کنو غذای معمولی بخور ،یا ی دور تسبیح ذکر بفرست به نیت شخصی که غیبتشو کردی یا درموردش فکرای بد داشتی 

اوا ئل سخته ولی بعدش ترک عادت میشه 

سوره انشراحم زیاد بخون معنیاشم دقت کن خیلی قشنگه خیلیی ارامش بخشه 🌺✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.