اینجور ادمی نیست منم خیییلی بهش حرف زدم و سوزوندمش که زد به سیم اخر و دو سه تا سیلی هم بهش زد ...
ببین عزیزم من این شرایط و تجربه کردم میدونم دوسش داری ولی الان دیگه حرمت لیندون از بین رفته و همسرتون میبینن کتک زدن و اتفاقی هم نیفتاد! پس دوباره این کارو تکرار میکنن. به نظرم حتما به خانوادتون بگید بذارید با همسرتون برخورد بشه حتی اگه تا پای جدایی هم پیش برید . بذار همسرت بترسه و بعد لحظه آخر ببخشش تا فک نکنه میتونه خیلی راحت دست بلند کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مثلا میگن دوران عقد دوران شناخته البته باید نامزدی دوران شناخت باشه حالا خب هنوز که زیر یه سقف نرفتی هم دیر نیست. حتما حتما مشاور برو پشت گوش ننداز ببین نظر مشاور چیه احساسی برخورد نکن فردا جلوی بچه هات بگیرتت به باد کتک خودت اصلاا هیچی بچه هات داغون میشن بچه ها رو اگه بزنه چی
اینجور ادمی نیست منم خیییلی بهش حرف زدم و سوزوندمش که زد به سیم اخر و دو سه تا سیلی هم بهش زد ...
ناراحت نشو ولی واقعا نمیدونی باهمسر چجور باید رفتار کرد برا چی رو شوهرت دست بلند کردی چرا رفتار با همسر رو قبل ازدواج یاد نگرفتی
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
اینجور ادمی هست جانم.نبود که نمیزد.هر چی گفتی در مقابل چیزایی که بعد ازدواج خواهی گفت هیچ بوده.الان زده فردام عصبی شه میزنه.تازه تو زندکی این عشق و هیجان اولیه هم فروکش کرده.خودتو گول نزن.دوست داری بش فرصت بدی بده ولی رو رفتاراش خوب فکر کن.مشاوره هم برو حتما.