2777
2789

بچه ها من دلم کتلت های شنگول رو‌میخوااااااااااد🥺🤣 ویارشونو‌کردم‌ 

از بس همه تعریف میکنن منم دلم خواست 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😑از بس همشون مردن و خر تو خر شده دلم هیچیشو نمیخاد....

من با اونا کار‌ندارم خیلی مسخره شده همش ی اتفاق براشون میوفته یا بیمارستانن یا بازداشگاه 

ولی مننننن از کتلت های شنگول گور‌ب‌گور‌ ‌شده‌ میخوام😐

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
بگو اوگول جان یا آیبیکه برات بفرسته

🤣🤣🤣🤣 برم تو پیج ایبیکه بهش پیام بدم 

فارسی متوجه هم نشد ب من چ‌ مشکل خودشه

منم دلم خواست😂

خیلی با اشتها میخورن‌و‌ به به چه چه میکنن لعنتی هااا

اره والا منم فک‌کنم شامی کبابه مال اونا چون تیره تیره بود

شامی کباب باشه خوبه ی چی دیگه نباشه رو دلم بمونه😂 

مخصوصا با اون کاهو و گوجه ها و‌ نون ساندیچشون‌ 😩🤤

🤣🤣🤣🤣 برم تو پیج ایبیکه بهش پیام بدم  فارسی متوجه هم نشد ب من چ‌ مشکل خودشه

هرچند دیگه شنگول ماشینش برفنا رفت فعلا کار نمیکنه دیگه بعد زایمانش پیام بده برات بفرستن

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
من دلم بورکاشو دلمه هاشم میخاد

اخ دقیقاااا از ا‌ونام دلم میخواد ولی الان بینهایت دهنمو با کتلتاش اب انداختن