2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن برادر زن عمو که مهندس پتروشیمیه و یه بچه داره و من تو ابتدایی روش کراش بودم    

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

اینقدر زیادنااااا

من فکر کنم از بدو تولد مبتلا به سندروم کراش بی قرار بودم 

ولی اسمش ممد بود اولی فکر کنم 

خیلی ام بچه بودم خیللییی

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 

من اصلا نمیدونستم عشق چیه تا اینکه فیلم سام و نرگس و دیدم و الله و اکبررررر🤤😂

محمد رضا گلزار هرشب تو خوابم بود

حیف بهم نرسیدیم😂😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

اولین کراش من شاهرخ استخری بود متاسفانه ،بعد خواهرم ک ازم بزرگتره خیلی روم غیرتی بود میگفت این فردا میره یکی پیدا میکنه ک شبیه این بازیگره.عین این اتفاقم افتاد تو عروسی تو روستا یکیو دیدم شبیه شاهرخ استخری ولی اونطرف هیچوقت متوجه نشد من بهش علاقع دارم چندین بار دیدمش تو روستای مادربزرگم بود ،.وقتی فهمیدم معتاده شکست عشقی بدی بود برام😆😆

سنمون فعلا پایینه برا ازدواج اولین کراشم بوده و آخرین کراشمم هست از طفولیت تا حالا که ۱۷ سالمه روش ک ...

نوچ امیرا بگیر نیستن یه ممد پیدا کن😂

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!