2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دونفرم خیلی باحالین یه طوری بصورت جدی دارین درمورد این شخصیت حرف میزنین و فک میکنین که انگار واق ...

: )))))))))))))))

پست تو باحال تر بود ترکیدم از خنده : ))))))))

راست میگی واقعا چرا انقدر جدی داریم در مورد میزوگی یا تارو بحث میکنیم؟!! : ))))

شما دونفرم خیلی باحالین یه طوری بصورت جدی دارین درمورد این شخصیت حرف میزنین و فک میکنین که انگار واق ...

خاطرات طفولیته 😂 منم اخه این کارتونه رو دوس داشتم

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

عروس استاد اسپلینتر بودم تو لاکپشت های نینجا 

زن اون قرمزه بودم رافائل

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
منم همینطور الان ک یادم میاد رو سوباسا کراش داشتم ولی اخه این خاطره واسم انقد تباهه که روم نشد یاد خ ...

😂

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

حمید گلی فیتیله ها

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚